С PetLoversCard, ви дава възможност да наслаждавате на пълната гама от грижи за вашия домашен любимец, без да изпитвате стрес и безпокойство. Не се колебайте – присъединете се към PetLoversCard и направете живота си и живота на вашите домашни любимци по-специален от всякога. Вие заслужавате най-доброто, а PetLoversCard ви го предоставя.


Онези от вас, които имат домашен любимец знаят колко безценно е усещането от неговото присъствие във всеки дом, но също така и, че заедно с него идват и редица отговорности и въпроси, на които трябва да се отговори. Как да се погрижим най-добре за нашите пухкави приятели? Именно този въпрос засяга сърцата на всеки собственик и отговорът вече е тук – PetLoversCard.

PetLoversCard представлява уникална услуга, която съчетава всичко, от което собствениците на домашни любимци имат нужда – ветеринарни клиники,хотели за любимци, ресторанти и кафенета, които гостоприемно посрещат домашни любимци, треньори с многогодишен опит, помощници за домашни любимци, грижещи се за вашите четириноги приятели, зоомагазини с богат асортимент, и дори вили и къщи за гости, които позволяват на вашия пухкав спътник да ви придружава.

Най-голямото предизвикателство, пред което всеки собственик се изправя, е как да осигури на домашния си приятел всичко най-добро. Домашните любимци са повече от просто животни – те са част от нашите семейства. Затова PetLoversCard ви предоставя най-доброто, за да направите животът на вашия домашен приятел безгрижен и комфортен.

С PetLoversCard вече няма да се тревожите как да организирате ветеринарни грижи, когато има нужда. На ваше разположение са най-добрите ветеринарни клиники, готови да се грижат за вашите любимци с най-висок стандарт на медицинска грижа. Ако сте на път и не искате да оставите вашия приятел у дома, няма проблем – страхотни хотели, които приемат домашни любимци, са само на едно кликване разстояние. За тези, които искат да развият поведението на своите любимци, треньори са на разположение, готови да предоставят професионални съвети и обучение.

Има също така и места, където вашите домашни любимци са добре дошли, без значение дали става въпрос за ресторанти, кафенета и барове. Няма нужда да се отказвате от обичайните си социални изживявания, докато сте в компанията на вашите любимци.

Грижата за домашните любимци трябва да бъде лесна и достъпна. Точно затова PetLoversCard предоставя и помощници за домашни любимци, които с радост ще се грижат за вашите сладури, когато сте заети. За любителите на шопинг за любимци, зоомагазините предлагат широка гама от продукти и аксесоари.

Но не само това, с PetLoversCard вие получавате ключ към най-добрите места и услуги. Специалната карта е тук, за да направи вашето преживяване като собственик на домашен приятел по-специално, по-лесно и по-елегантно от всякога.

Вашият коментар