25 години танци, забавление и страст с Памбос Дансинг Център! Не пропускай специалната им празнична оферта!

Включи се сега към новите групи за начинаещи Салса и Бачата от октомври. Само сега се възползваш от специална празнична оферта по случай 25 години на Памбос Дансинг Център 100 лв. за 3 месеца – до края на декември.

Победи стреса и релаксирай: Освободи напрежението от тежкия ден в ритъма на латиноамериканските танци. Това е идеалното спасение от натовареното ти ежедневие.

Влез във форма, докато се забавляваш: Кажи сбогом на досадните тренировки! Танците са идеална динамична тренировка за цялото тяло- ефективна, забавна и приятна.

Вдигни самочувствието си: Овладейте нови движения и виж как увереността ти расте! Приятно ти е да се движиш и всички да те гледат с възхищение.

Намери нови приятели: Запознай се с нови хора, с които ще си паснеш идеално и стани част от нашата динамична танцова общност. Приятели за цял живот, гарантирано!

Опознай латиноамериканската култура чрез танците: Потопи се в магичния свят на латиноамериканските танци и опознай красотата на различните култури.

Готови ли сте да отделите време за себе си? Присъедини се към Памбос Денсинг Център сега и танцувай с тях по пътя към своето щастие и увереност!

Посетете този линк, за да разгледате графика на класовете им и да се възползвате от специалното им празнично предложение по случай 25-годишнината!

Започват от 3 октомври 2023!

Нова група по БАЧАТА и САЛСА за НАЧИНАЕЩИ от 3.10.23:
вторник и четвъртък от 18:00 ч.

Pambos Dancing Center, пл. Гарибалди 2 – в сградата на КТ „Подкрепа“.

– Карта за 3 месеца (октомври, ноември и декември): 100 лв.
– Месечна карта: 50 лв.
– Еднократно посещение: 10 лв.

За повече информация и записване:
359888354771

Вашият коментар