В магазинната мрежа на Al Amar, можете да намерите още едно бижу от Sapil Perfumes, а именно невероятният Bound.

Bound се предлага в два аромата, Bound за мъже и Bound за жени.

BOUND FOR MEN 100ML EDT

Bound за мъже

Води, а не следвай!

BOUND за мъже е аромат за този, който умее да бъде водач. Мъжът, който избира BOUND знае, че комбинацията от сила и присъствие на аромата ще подскаже на света кой е той. Той е пълноценна личност, запомнящ се, необичаен. Такъв е мъжът BOUND.

Уханието на BOUND се разгръща с тръпчиви плодове: усещане за свежест, за живот, готовност да посрещне новия ден. Аромат на кардамон, вплетен с ухание на индийско орехче, добавя топло присъствие, към което се присъединява лъчистата яркост на оранжеви цветя и специално обработена лавандула. И както сенките се удължават с настъпването на здрача, основните нотки на парфюма се сливат, за да покажат на света кой сте вие. Топло ухание на тонка, дълбок аромат на кожа и златист кехлибар добавят сила към присъствието ви. Срещата с вас ще остане незабравима.

Връхни нотки:         зелена мандарина, зелена ябълка, кардамон

Средни нотки:         портокалов цвят, лавандула, индийско орехче

Основни нотки:       зърна тонка, кехлибар, кожа

BOUND FOR WOMEN 100ML EDP

Bound за жени

Води, а не следвай!

BOUND за нея е аромат, създаден за съвременната жена: тази, която обича живота и искри от щастие. Когато тя посяга към BOUND, тя посяга към забавление, вълнение и радост!

Уханието на BOUND се разгръща с вкусни сочни плодове. Нотките на маракуя и малина избухват от живот и сладост и създават впечатление за флирт и забава. След упойващия аромат на маракуя разцъфтяват виолетовите листенца на пасифлората, опияняващо се разнася ухание на портокалов цвят и свежи като крем жасминови нотки донасят усещане за сияйна аура на женственост. Основата на парфюма обгръща цветните аромати с нотки на чувствен мускус и тръпчив кедър, оставяйки след вас златна следа, която никой няма да забрави.

Дамата, която използва BOUND се чувства така, сякаш блести цял ден.

Връхни нотки:           маракуя, малина, теменужени листенца, зелена мандарина, зелена ябълка, кардамон

Средни нотки:          пасифлора, портокалов цвят, жасмин

Основни нотки:        мускус, кедър, бензоин

SAPIL

    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.

SAPIL Парфюми
    Влезте в царството на омайващите дълготрайни аромати, които ви очакват!
    Колекцията от парфюми на Sapil за мъже е класическа стилна комбинация, която се състои в аромата на лавандула, примесен с дървесни нотки. Олицетворение на мъжкото присъствие, парфюмите изразяват категорично и уверено поведение на атрактивност и адреналин. Съставките в парфюмите подчертават мъжкото любопитство неуморно да опитват нови предизвикателства. Страстното представяне е мостът между базовите нотки на ароматите и импулсивния мирис на природа.
    Ароматите за мъже оставят следа от мускус, който е символ на сериозно присъствие. Динамиката на бранда изразява новата ви идентичност.

    Колекцията на Sapil за жени е разработена от безценните флорални аромати на богат мирис на рози, жасмин, мед, ванилия и чувствено присъствие на дървесни нотки, иланг-иланг и трайни масла. Уханията на парфюмите са плътни и чувствени, с подчертана идентичност. Характеризират модерната жена, която живее на пълни обороти.
    Идеята за женственост е създадена чрез невероятно сполучливото съчетание на скъпите съставки, вложени в различните аромати.

ПОСЕТЕТЕ WWW.AL-AMAR.BG И СЕ ПОТОПЕТЕ В МАГИЯТА НА ОРИЕНТАЛСКИТЕ АРОМАТИ

Вашият коментар