Какво е W1TTY?

Решението W1TTY е създадено, за да предложи изцяло нов опит с финансовите услуги – давайки на клиентите това, което наистина искат и рядко получават – да бъдат третирани като индивиди, които имат истински избор за това с кого да банкират.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК И ВЗЕМИ БОНУС ОТ 5€

Решението W1TTY първоначално е насочено към поколението Z – студенти и други млади хора, които започват първата си работа и изграждат кариерата си. В световен мащаб това е близо една трета от световното население и ще представлява една четвърт от цялата разходна мощност до 2030 г. Въпреки това решението W1TTY е проектирано да се хареса на всички, недоволни от това, което се предлага в момента, разочаровани от шумотевиците, които не водят до резултати, и готови да опитат нещо наистина различно.

При стартирането W1TTY ще има пълен набор от услуги, включително индивидуални финансови планове, парични преводи, множество акаунти, обслужване на клиенти с видео разговори, финансово образование чрез видео и подкаст и крипто възможности. Клиентите ще могат да избират подходящ за тях план с карта W1TTY и да плащат само за това, което искат и от което имат нужда.

W1TTY ще стартира първо в Литва. Разпространението в Полша и други държави от ЕИП ще последва заедно с разширяването в други сектори, други географски области и други услуги, които ще дойдат с увеличеното използване на W1TTY през следващите няколко години.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК И ВЗЕМИ БОНУС ОТ 5€

Бизнесът, със седалище в Лондон, но действащ в международен план, успешно е осигурен за лиценз на институция за електронни пари (EMI) в Литва и сега има пълни права за паспортиране, за да работи в рамките на Европейското икономическо пространство (ЕИП).

W1TTY също кандидатства за лиценз за потребителски кредит на ЕС и лиценз за EMI в Обединеното кралство.

Бизнесът има опитен, енергичен екип от над 80 души и се поддържа от мощен консултативен съвет.

БОНУС ОТ 5€

За да получиш бонусът от 5€ е достатъчно да направиш следните стъпки:

  1. Изтегли приложението W1TTY от този линк – https://bit.ly/3916aNE
  2. Правиш си регистрация с имейл и телефонен номер
  3. Трябва да преминеш потвърждение на профила си с паспорт или лична карта

Това е!

Съвсем скоро W1TTY ще предложи на клиентите си много нови неща, затова регистрирайте се и следете новите оферти именно в приложението.

ОСВЕН ВСИЧКО ТОВА, РАЗПОЛАГАТЕ И С 3% КЕШБЕК

Повече информация прочети на W1TTY.com

Източник: W1TTY.com

Снимки: W1TTY.com

Вашият коментар