Ново 20 за KFC тази пролет – ресторант №20 от групата на Самекс отвори врати днес в Advance Business Center 🎈 в Младост 4 на ул. Самара 4. 🎉

Опитните ни готвачи ще приготвят вкусно пиле🍗 по тайна рецепта 🤫 и любими менюта с пиле и сандвичи🍔 за всички, заети с бизнес дела,

или живеещи наблизо. 😎

Заповядайте! 🏃🏃

Пилето в KFC се готви по уникална рецепта, създадена от полковник Харланд Сандърс преди повече от 70 години. Тайната на нашата оригинална рецепта е в 11-те билки и подправки. Оригиналната рецепта се съхранява в сейф в централата на KFC в Луисвил. Много хора са се опитвали да пресъздадат нашата рецепта, но има само едно място, където може да се насладите на прясно пилешко, приготвено в съответствие с традиционната ни рецепта – в ресторантите на KFC. Със сигурност ще помните този вкус дълго време.

Нашето пиле по оригинална рецепта е винаги прясно приготвено и панирано на ръка парче по парче от нашите специално обучени готвачи. Вече дълги години тези стъпки се изпълняват всеки ден, във всеки ресторант, затова пилето в KFC е толкова вкусно – finger lickin’ good!

 

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар