Хотел Радинас Уей, който се намира в курорта Боровец предлага възможност на търсещите ваканция през зимата да запазят своята почивка за предстоящия зимен сезон (януари – март 2021) с 25% за ранни записвания!!! И това не е всичко – само за периода на повторното затваряне – от 28.11.2020 г. до 22.12.2020 г. гостите могат да запазят стая или апартамент в хотела и да заплатят при пристигане.

 

Специалната отстъпка е без скрити условия, без ограничения и минимален престой.

Няма изискване за плащане на предварителен депозит или друго предплащане.

Хотел Радинас Уей, Боровец планира да отвори след изтичане на срока на повторното затваряне (21.12.2020г.), ако друг закон или заповед не забранява или ограничава такова отваряне.

За Коледа и Нова Година хотелът предлага и специални празнични пакети, стартирайки от цени 75,50 лв. на човек за коледните и 163 лв. на човек за новогодишните празници (при минимален престой от 2 нощувки).

Предвиждат се специални празнични вечери и активности и за двата празника.

И тъй като предстоящия сезон ще бъде различен във всяко едно естество, в хотела се предприемат и се въвеждат следните противоепидемични мерки за оперативна дейност за целия зимен сезон (21.12.2020 – 31.03.2021г.):

– Изхранването ще се осъществява на принципа на руум сервиз, или на сет меню (при изготвяне на определен график с предварителни записвания);

–  Капацитетът на заведенията (ако закон или заповед не забраняват дейността им) ще бъде намален с 50% и ще бъде осигурена дистанция от 1,50м между облегалките на столовете/диваните;

–  Уелнес центърът в хотела ще работи, с изключение на парната баня;

–  Безплатният транспорт до центъра на к.к. Боровец и до лифта ще се осъществява по предварително обявен график, като се намалява капацитетът на буса наполовина, и се задължават гостите и шофьора да са с поставена правилно предпазна маска/шал или друго предпазно средство, покриващо носа и устата.

В сила ще останат и хигиенните препоръки на СЗО и Министерството на здравеопазването като: социална дистанция, лична дезинфекция, използване на правилно поставена предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата на закрити пространства, избягване на групови събирания и изолиране при чувство на отпадналост или наличие на суха кашлица, главоболие или висока температура.

 

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар