В краят на лятото и началото на есента горещото трио Румен Борилов, Тони и Петър Рангелов зарадваха меломаните със свежо парче носещо заглавието “Джакузи”.


Песента се върти само от няколко дни и вече трупа завиден рейтинг в YouTube.
Интересената колаборация се събира още в началото на лятото със общи виждания за съвместен проект. Нашумялият с хита “G-Class” – Тони, приел с усмивка поканата за общо парче с Румен и Петър.


Автор на музиката, аранжимента и текста е Борилов, а частта с рапирането е на Петър Рангелов.


Тримата решават да дадат възможност на феновете да участват във видеото, а желаещите били стотици. В крайна сметка обаче само част от тях успяват да вземат участие в първият им съвместен проект.
Клипът е заснет в тузарска къща, която е била интерес за няколко световни звезди, които снимат в нея. Автомобилите заснети в лентата пък надхвърлят половин милион лева.


Напомняме, че е от скоро Борилов е самопродуциращ се изпълнител и вече е събрал нов екип и работи с пълни сили, като броят на участията му надхвърлят този и на най-желаните фолк изпълнители. Проектите му вече могат да бъдат открити в самостоятелният му YouTube канал озаглавен Rumen Borilov.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, сред които миски, плеймейтки, музикални изпълнители, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на България” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com