Фолк звездата Меди направи сефтето на новата си. Става въпрос за певицата Габриела, с която представи дуета „Женен’ и обяви, че е първата певица в собствения му лейбъл.
Младата певица излезе за първи път на клубната сцена по време на участието на Меди в Planeta by Eleven club в Студентски град.

Певецът, който има амбиции да стане и най-големият музикален продуцент, покани дуетната си партньорка, за да изпълнят на живо хита си пред препълненото заведение.
Бурните аплодисменти показаха, че младата надежда има бъдеще в жанра. А Меди продължи с култовите си песни „Дивана”, „Не, мерси” и т.н., а за финал запя и едни от най-големите хитове на Слави Трифонов.
Габриела се е пробвала на кастингите за „Гласът на България” миналата година, но е отсвирена. Самият Меди е преживял това преди години, когато журито го отхвърля сред останалите таланти. Това го амбицира и към днешна дата е най-известния мъж в лекия жанр.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар