Само преди броени дни, в София бе открита най-новата ивент агенция. Безспорно датата 3 декември ще остане паметна както за собственичките Василена Пулева и Ани Гурдева, така и гостите на тържественото откриване в Arena Hall.

„V&A Event Agency“ ще бъде с доста широк обхват, защото освен събития, ще организира както момински, така и ергенски партита, тиймбиндинги, частни партита, рождени дни, фирмени партита и много други.

Гостите на събитието бяха впечатлени от организацията на откриването, за която се бяха погрижили лично Василена и Ани. Богатата програма изненада приятно всички и дни по-късно, все още всички говорят за „V&A Event Agency“ и заявката да бъде новият лидер на пазара.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи талантливата певица Станислава Васиюева, която впечатли с вокалните си умения. Танцьорите Ралица Денчева и Явор впечатлиха с майсторска хореография, а акробатката Йоли остави всички с широко отворена уста. Виртуозът Нечко прикова вниманието към себе си с невероятно изпълнение на цигулка, а DJ Антонио бе селектирал най-добрите песни, за да поддържа настроението на гостите максимално високо.

С добро впечатление гостите останаха и от новият хит на пазара водка „Rosie“.

Разбира се, няма как да пропуснем и екипа, който се е погрижил за перфектният външен вид на дамите Василена Пулева и Ани Гурдева в лицето на коафьорите Джордж Тодоров и Вангелис, както и гримьорката Пепа Стоянова. 

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com