Красивата Магда отново изненада почитателите си в своя Instagram профил с красива фотосесия. Само преди дни певицата презентира старта на козметичния бранд Chrissie Cosmetics, като негов посланик за България. През последните години талантливата изпълнителка е предпочитано лице за различни рекламни кампании от модни брандове до козметични продукти и продукти свързани със здравословния начин на живот. Това разбира се не е никак изненадващо, предвид факта, че Магда е вече на 39 години, но изглежда по-добре от всякога. Красивата бургазлийка не крие, че зад това се крие здравословен начин на живот и разбира се правилен подбор от козметика за лице.

Кои са Chrissie Cosmetics?

Chrissie Cosmetics е Италианска козметика с дългогодишен опит на италианския пазар и разпознаваеми със своето високо качество и иновативни технологии. Всеки от продуктите е клинично тестван и създаден чрез биотехнологии, които разкриват най-съвременните начини за борба със специфични нужди на кожата. Силно ефикасни и специално селектирани да решат всеки проблем на кожата, включително и стареенето.

От иновациите и високите биотехнологии идва CRISSIE COSMETICS, линията от високо ефективни лечения, стриктно формулирани с най-високи стандарти за безопасност и сертифицирани суровини чрез клинични тестове на международно ниво. Бионаличността на активните съставки от естествен произход, използването на магнетизирана вода (патентована биотехнология) и Anti Age патентът MI2003A001184 са мощните съюзници, способни да задоволят всеки тип кожа и да станат неразделна и незаменима част от красотата и личната грижа.

Какво предлага Chrissie Cosmetics?

Мисията на Chrissie Cosmetics е да се доближи максимално до естествени съставки, биотехнологии и изцяло природосъобразни продукти създадени директно в собствени лаборатории. Един от най-разпознаваемите продукти е крем за лице 24K Gold, създаден с колоидното злато и златни пептиди, без аналог на пазара.

Запазена марка на италианският козметичен гигант са продуктите в категория Еликсир за лице, отново на основата на магнетизирана вода. Всеки еликсир се отличава с висока концентрация на супер чисти активни съставки затворени в растителни перли, които се разтварят при нанасяне.

Редно е да споменем и един от бестселърите в продуктовия каталог Колаген серум за лице HY.EG.10 – Възстановяваща, регенерираща двуфазна терапия, подходяща за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната.

Освен висок клас бяла козметика, брандът разполага и с подбрана селекция в категория грим, където са представени няколко изключителни продукта като иновативния фон дьо тен 8K ULTRA HD на основата на магнетизирана вода, Хиалуронов блясък за устни 8K HD и бронзант.

По случай старта на бранда и в България Chrissie Cosmetics подаряват -30% празнична отстъпка през целия месец Декември на всички продукти в сайта www.chrissiecosmetics.bg – достъпна възможност за всяка дама да се докосне до истинско качество и бяла козметика от ново поколение. Последвайте профилите на Chrissie Cosmetics и в социалните мрежи Facebook и Instagram, за да сте винаги информирани за актуалните кодове и отстъпки. Ако сте пропуснали някое от нашите намаления може да се възползвате от промо код MAGDA20, който важи при ненамалени продукти.

Вашият коментар