Искам нов стил на управление в община Ботевград – с прозрачност, законност, отчетност и навременност на решенията. Само така можем да направим община Ботевград модерно и европейско място за спокоен и достоен живот, приветливо и гостоприемно, заяви кандидат-кметът Петя Кочкова в заключителното си обръщение към жителите на града и 12-те села. Със силен екип общински съветници и кметове на кметства от „Движение Гергьовден“ ще променим коренно община Ботевград след 8-те години на излъгани надежди и неизпълнени обещания, оправдания и нереално скъпи ремонти, които инвестират в нечий личен интерес, но не и в общественото благо.

В пълната зала на читалище „Христо Ботев“ Кочкова и кандидатите за общински съветници представиха програмата за управление, в която на централно място са публичността и широкото участие на гражданите при вземането на решенията.
Ще има работеща, компетентна и отзивчива администрация, ще догоним другите общини в предоставянето на електронни услуги, за да не губите време по гишетата. Ще създадем предвидима и подкрепяща среда за местния бизнес. Здравеопазването , образованието , културата и спортът ще бъдат големият ни приоритет, за да дадем сигурност и перспектива за развитие на хората, каза Кочкова.

По време на кампанията екипът на „Движение Гергьовден“ направи дълъг списък с нерешените проблеми на местните общности в града и селата. Те ще станат основата за оперативния план за действие, така че проблемите да се решават, вместо да се задълбочават.
Д-р Георги Канзов, кандидат за общински съветник, подчерта, че в лицето на Петя Кочкова вижда можеща и целеустремена личност, достойна да заеме кметския пост.
Общината се нуждае от промяна, за да създадем нови перспективи за развитие и затова искаме подкрепата ви, призоваха кандидатите от „Движение Гергьовден“.
Кампанията беше официално закрита с концерт на голямата българска певица Маргарита Хранова.

Кандидатите на „Движение Гергьовден“ са с номер 33 в бюлетината.
 

Вашият коментар