След два дни жестоки битки, хубаво време и настроение, Нончев грабна титката „Пернишки автогладиатор, сезон 2023 година“ в Театър на разрушението!

Във вторият ден от надпреватата, зрителите се насладиха на зрелостни битки, хвърчащи калници и брони, музикална програма на която Нана и The Gang представиха песен, подготвена специално за Луда Надпревара!Проведоха общо 10 битки. Първите три битки бяха между отпадналите от съботният ден, но бачкали здраво цяла нощ, за да възстановят своите автомобили. На арената на гладиаторските битки, първи мериха сили Петър Мариов със своята Опел Корса, срещу Николай Димитров с Поло и Влади с „френското лъвче“. Втората битка на отпадналите бе между Недяло със Ситроен и Калин с Рено 19, реното показа завидна здравина и победи, както във втората, така и в третата битка срещу Влади с Пежо и успя да се класира със „Златен билет“, директно за финалите.

В битките на класиралите се от съботният ден, първи на арената излезнаха Ники Самбиста, който на финала стана и „Любимец на Публиката“ с неговата „Баба Лада“ срещу Петър Митов със своята Мазда. За първи път на арената след трети рунд се оказа, че участниците са с по 18 точки и съдията даде допълнителен четвърти рунд, за излъчване на победител. Петър Митов, надви, руската машина и прати в бокса любимецът на публиката. Втората битка бе между Краси Шукадаров с Форд Фиеста и Нончев с Пасат. След джентълменска игра, Нончев надви над здравата Фиеста. Следващата битка, сили мериха мъж и жена, Анна със свото лъвче, серия 206, срещу Цветан Цветанов със лъв, но от по-големите, модел 307. Големината си оказа влияние и Пежото 307, надви над малкото си братче. След полуфиналните битки, на финала се бориха Цветан Цветанов с Рено 19, Петър Митов с Мазда и Георги Нончев с Пасат. След жестока битка, Нончев остана последният оцелял в Театър на разрушението.

Летящи стълби, горящи коли, предметни награди за участниците и публиката, каскади с ATW, зрелище и какво ли още нямаше, днес в Театър на Разрушението!

Заповядайте на големият финал, сезон 2023 година на 30.09-01.10 в град София, околовръстен път, Симеоново!
Екипа на Луда Надпревара ви призовава: „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“, заповядайте в една контролирана среда, където може да покажете своите шофьорски умения.


 

Вашият коментар