На 24-ти и 25-ти Септември в гр.София предстои да се случи дългоочакваният финал за 2022г. на шоуто Луда Надпревара!
Над 30 автогладиатора ще се включат в масови битки на Околовръстното в гр.София. Очаква се на театъра на разрушението да присъстват над 10 000 души.

Любими звезди ще се включат в битките, подкрепяйки каузата на събитието „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“. Зачестилите напоследък катастрофи са причината организаторът Илко Илиев да повтаря и налага тази кауза, a идеята e публиката да стане свидетел на удари с 20-30 км/ч в контролирана среда и да прецени какво би се случило с по-голяма скорост на пътя.
„Луда надпревара“ е най-безопасното събитие с опасно зрелище и професионална шоу-програма изпълнена от професионални каскадьори, на което цялата публика е застрахована, нещо, което е традиция за Луда Надпревара и безопасноста е на първо място.
Организаторът е подготвил много изненади за малки и големи!

Билетът за възрастен е ваучер с 50% отстъпка за шофьорски курс при автошколата – партньори на събитието.
И този път на различни локации в София, описани в сайта и фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/ludanadprevara/  ще се раздават безплатни билети за лица под 18 години.

Атрактивно каране на мотори и атв-та, кола бомба и чудовищен джип, мачкащ отпадналите автомобили са само част от епичното зрелище, което ще докара публиката до екстаз.

Екипът на Луда надпревара е съпричастен с мъката на хората от карловските села и призовава своите приятели да се включат с тежка техника за извозване на наносите и боклуците или да изпратят смс на DMS KARLOVO 17 777 /цена на смс – 1 лв/
Билети на сайта www.ludanadprevara.com

Вашият коментар