Какво си е мечтал някога всеки като дете? Да получи писмо от Хогуортс! А, какво си мечтае всеки български фен на поредицата!? Точно така – да се срещне с актьора Станислав Яневски или т.нар. Виктор Крум!

 Спечели лична среща с актьора Виктор Крум с автограф и куп намаления, включително за следващия гост – Джини и дори евентуално – самата метла Светкавица, с три бързи клика тук:

НАТИСНИ ТУК

Среща с автограф с актьора Станислав Яневски / Виктор Крум

01 декември |  Elephant Bookstore, София

Билетът Ви дава право на:

– До 3 автографа (без значение на какво – книга, предмет, снимка);

– 1 снимка с актьора на място в книжарницата;

– 1 участие в томбола за лимитираното оригинално копие на метлата „Светкавицата“ на Виктор Крум от „Хари Порът и Огненият бокал“. 

– Един от 300-те гости ще спечели наградата, изтеглена, подписана и подарена лично от Станислав Яневски на късметлията. 20% отстъпка на всичките продукти на „Хари Потър“ в Elephant Bookstore за притежателите на билетите в деня на събитието.

В продажба: само 300 билета!

Събитието ще се състои от 14 до 20 часа. 

За първи път от премиерата на „Хари Потър и Огненият бокал“ през 2005 година насам, актьорът Станислав Яневски ще раздава автографи в България. Английската книжарница Elephant Bookstore ще посрещне 300 от вас, закупили билетите си за ексклузивното събитието на 1-ви декември 2021 година.

КУПИ БИЛЕТИ ОТ ТУК

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com