Преди няколко седмици младата и талантлива певица Тина от каталога на „Пайнер“ е попаднала в много нетипична ситуация, която остава печат за цял живот. Младата изпълнителка получи предложение за брак от непознат металист, а случката се разиграва пред погледа на нейната майка, която изпаднала в ужас. 

Изпълнителката на „Нещо чуждо“ отишла със своята родителка на караоке бар, за да се повеселят и попеят. През цялото време в заведението звучали български евъргрийни и здрав метъл. Тя възнамерява да изпее някоя попфолк песен, но след като видяла аудиторията на клуба, предпочела да си кротува и да не издава с какво се занимава, предвид нагласата на металистите към лекия жанр. 

Майка й я окуражила да излезе на сцената и да го приеме като тренировка, тъй като трябва да свиква със всякаква публика в бъдеще. И Тина накрая се престрашила. За нейна изненада, нямало нито една лоша реакция от хората.

По време на изпълнението нейната майка, загледана в телефона си, чува възгласи и някаква суматоха пред сцената. Поглеждайки натам вижда как едър татуиран металист е метнал дъщеря й през рамо и я разнася из заведението. Уплашената майка скочила да търси охраната на заведението, но в този момент непознатият оставил певицата на подиума на сцената. 

Металистът грабнал микрофона, коленичил и заявил: „Хора, аз се побърках, никога не съм си представял, че ще искам да говоря с някоя чалгарка, камо ли това сега. Но това е най-красивото момиче, което съм виждал, с най-хубавия глас. Луд съм по нея и искам да ми стане жена“. 

Тази сцена била приета с бурни аплодисменти от всички в заведението, но съвсем естествено Тина тактично отказала и цялата червена като домат се добрала засрамена до масата на майка си. Кандидат-женихът лично се извинил на майката за причиненото неудобство, но не се посрамил да поиска ръката на дъщеря й. 

Майката на Тина се измъкнала с няколко мили думи и пояснения, че баща й липсва в момента и ще трябва да иска позволение от него. До края на вечерта в клуба звучала само чалга, а Тина не слязла от сцената. Металистът също пригласял на новата фолк звезда и заявил пред всички: ‘Виждате ли какво прави любовта! Аз пея чалга“.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com