BGTSC представя:Второто издание на SOFIA METAL FEST ще се проведе през пролетта на следващата година. Събитието е от типа фестивал на закрито (Indoor Fest) и ще се състои на 14 май 2022 година (събота) в столичния клуб Joy Station.

При първото издание на фестивала през 2016 година феновете видяха, като пропорция спрямо помещението, най-голямата сцена правена на закрито в България. На нея със специални сетове се качиха KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF, FINNTROLL, WOLFHЕART, TIAMAT, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, VELIAN, DOWNSLOT, AN THEOS, DIRTY SHIRT, SAINTS’N’SINNERS, ANEKDOT и SVETLIO AND THE LEGENDS.На второто издание на SOFIA METAL FEST ще видим MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY и ENSIFERUM. И трите банди ще се представят като хедлайнери с пълни концертни сетове, традиция запазена от предното издание. 

На сцената ще се качат и още две чужди групи, които ще бъдат обявени на по-късен етап.Билетите са вече в продажба онлайн Bilet.bg в цялата страна. 

 Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.Първите 100 билета са на промоционална цена – 55 лева, а след това и до края на месец ноември 2021 година цената ще е 65 лева. 

След обявяването на последните участници ще бъдат оповестени и следващите ценови категории.

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. 

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Билети : https://bilet.bg/bg/cart/order/sofia-metal-fest/2792

ВАЖНО:При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

Вашият коментар