Със сватбено тържество като вълшебна приказка отбелязаха най-важния ден в живота си госпожа Петя Мурути и господин Христос Мурутис. Както всички знаем, г-жа Мурути е бизнес дама, финансист и юрист по професия, както и собственик на фирма за реклама. Г-н Мурутис е гръцки бизнесмен, който най-накрая откри своята принцеса в лицето на г-жа Мурути.

Сватбената церемония беше изискана и изпълнена със звездно присъствие. Роклята на булката бе изработена специално за нея от най-високия клас дантела. Обувките бяха дело на JIMMY CHOO – изящно творение изцяло от луксозни кристали Сваровски. Визията на булката нямаше да бъде завършена без уникалните диамантени обеци.

Светото венчание се състоя в столичния храм „Въздвижение на Светия кръст Господен“. То бе отслужено от митрополит Поликарп (викарий на Патриарха на Република България), отец Любомир (председател на храма), отец Константин, отец Божидар, отец Георги от град Сливница, архимандрит Никанор (игумен на Гигинския манастир), както и най-добрия църковен хор. Всичко това се случи при засилена охрана и полицейско присъствие.

Младоженците избраха RIU Pravets Resort за своето сватбено тържество. То се състоя край красивото езеро в комплекса. Украсата беше внушителна и се състоеше от над 30 000 стръка бели рози, над 15 000 стръка еустома, над 500 пиафлори и над 1,5 км кристали. Зад всичко това стои работата на над 70 души, които се трудиха неуморно по осъществяването на една мечта. В небето бяха пуснати 15 бели гълъба като символ на любовта на младото семейство.

Сред гостите на сватбата като от приказките се събра цяла плеяда от известни личности. Кумуваха семейство Вълчеви, а на тържеството присъстваха още госпожа Нели Беширова, дизайнерът София Борисова, чийто ослепителен тоалет носеше булката, адвокат Биляна Тончева, нотариус Весела Ивчева, семейство Фард, Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, която беше и шаферка на сватбата, господин Коста Чолаков – главен изпълнителен директор на ДЗИ, господин Thanos Koutsopoulos – бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, обичаните от народа певици Силвия Кацарова и Радостина Паньова, професор Таня Йосифова – юрист, университетски преподавател по гражданско и търговско право, заместник-председател и член на ЦИК. Церемонията уважиха и много хора от политическия елит, както и гости от Гърция, Испания и др.

Младото семейство Мурути дари всички рози на храма „Въздвижение на Светия кръст Господен” – град София по повод Кръстовден, който е и празник на храма! Розкошните рози бяха превозени до църквата с хладилен транспорт, за да не увяхнат. Това беше първата благотворителна семейна кауза на семейство Мурути, но със сигурност не и последната! В този храм семейство Мурути са настоятели.

Младоженците биха искали специално да благодарят на Wedding Cafe – Boutique Agency for Weddings and Events (Александра Николова, Любка Григорова, Елена Тодорова, Анна Григорова), които се погрижиха за организацията и дизайна на тържеството, на домакините от RIU Pravets Golf & SPA Resort, на модна къща ROMANTIKA FASHION и дизайнера София Борисова за уникалната рокля, на невероятните професионалисти от Studio2 и на Deliysky Studio с фотограф Цветелина Делийска, които запечатаха всеки един момент от сватбения ден, на Биляна Симеонова за прелестния грим, на Helan (Ели и Васко) за прическата и на Beauty Café Boutique за маникюра на булката. За настроението на гостите се погрижиха DJ Mr Entertainment и певицата Силвия Кацарова, фолклорна формация „ЗЕВЗЕЦИ“, школа за български и гръцки фолклорни танци „Балканци“, както и актьорът Тодор Доцев. Без всички тях сватбената приказка на г-жа и г-н Мурути нямаше да бъде възможна.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар