На 6.08.2021 година от 20:00 часа в La Cubanita En El Mar, ще се състои конкурса Кралица на Свети Влас 2021 организиран от собственичката на Slavova Event Agency и носителката на титлата Lady Bulgaria 2019 – Ивана Славова.

Тя ще бъде и част от престижното жури, което ще избере „Кралица на Свети Влас 2021. В журито място намират Даниел Игнатов, Васил Бончев представител на Ванина ЕООД, Цветелина Иванчева – представител на водка „Дипломат“, PR-ът и продуцент Християн Гьошев и Даниел Георгиев носител на титлата Man of the year 2019. Водещ на събитието ще бъде популярният репортер и собственик на предаването ,,Star Reporters”- Борислав Борисов.

Партньори и спонсори на събитието са: бански костюми ,,Collection KA BO”, електронни наргилета ,,Soul Vape”, водка „Дипломат“, модна марка ,,Sara Sweidan” хранителна добавка ,,VIP”, луксозни комплекси за почивка ,,Harmony Suites”, арт студио Allure, Slavova Event Agency, заведение ,,Palm Beach”.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар