Нелина севключи в благотворителната кауза на Атанас Месечков „Любов с кауза”.
Известният таньор събра на благотворителна вечеря видни бизснесмени и светски лица, които могат да помогнат на един мъж за едно ново начало. Божидар се нуждае от втора операция за отстранява на тумор в областта на пикочния мехур.
Нелина, Теди Кацарова, Поли Генова и Орлин Павлов се включиха на драго сърце в каузата и освен със свои изпълнения, те участваха и със свои неща, които разиграха на търг.

Нелина предостави последния си фолклорен албум и най-новия цветен календар за следващата година, които бяха закумени за 200 лв. Тези пари отиват във сметката на Божидар.
Календарът на Нелина направи своята премиера на гала вечерта, а всички нейни фенове могат да си го поръчат на нейната официална страница във Фейсбук.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com