Първата част на новата оригинална поредица Виагра: хапчето, което промени света ще се излъчи тази неделя от 23:00 часа по Discovery Channel. В три едночасови епизода ще се разкрие неразказната история на синьото хапче. Виагра пренаписа книгата на голямата фармацевтика и промени секса завинаги, след като  тестваното за сърдечно лекарство показва необичаен страничен ефект. Проследете историята в три поредни недели (5,12 и 19.03) от 23:00 часа само по Discovery Channel.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=Hnf_wWT0sPM

С безпрецедентен достъп до ключови играчи – учени, маркетинг гурута и потребители – това е изненадващата история на едно малко хапче, което оказва голямо влияние. Страничните ефекти, скандалите и положителните отзиви от популярни личности изпращат Виагра до върхове в продажбите. След Виагра сексът вече никога няма да бъде както преди…

Документалната поредица  в три части  Виагра: хапчето, което промени света, оригинална продукция на Discovery+, ни връща назад в годините, за да разкаже историята за това как се е появило първото в света перорално решение за еректилна дисфункция.  Фармацевтичната компания Pfizer се опитва да разработи хапче за лечение на хипертония, когато при тестовете му се наблюдават интересни резултати. Виагра е база и за революционна в маркетинга ниша  в по-широкия контекст на даване на гласност на темата за сексуалността в обществото. В поредицата ще видите интервюта с изследователите от началните етапи на проучването и професионалисти от търговския отдел от Pfizer, както и коментари от писатели, журналисти и секс терапевти.

Гледайте трите части на Виагра: хапчето, което промени света в три поредни недели от 23:00 часа по Discovery Channel.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com