Откриетието на Ra Music Вая, не спира да радва многобройните си почитатели в едни от най-популярните клубове в страната. 

Красивата брюнетка става все по-красива и определено присъствието и на клубната сцена се приема доста топло от посетителите на заведенията. 

Актуалният сингъл на Вая „Старите ти грешки“ се завъртя в клубовете в страната, а интересът към певицата става все по-голям и по-голям.

https://www.instagram.com/p/Csy2OQfNCxk/?igshid=YmM0MjE2YWMzOA==

Освен в професионален план, видимо интересът към Вая не спира, защото на последното си участие в клуб Eleven в София, изпълнителката получи бутилки от най-скъпото шампанско. Кой обаче е изпращача на подаръците и огромните букети, остава пълна загадка.

https://www.instagram.com/p/Ct1a_wXNSal/?igshid=YmM0MjE2YWMzOA==

Припомняме ви, че певицата получава подаръци на всяко свое участие от таен обожател, който определено знае как да привлече вниманието на певицата. Говори се, че предишното парче на Вая „Жоро“ е кръстено именно на тайният обожател. Дали това е така обаче, никой не знае..

Знае се единствено, че като една от най-красивите дами в България, Вая се радва на мъжко внимание и интерес, а изненадите от нея тепърва предстоят.

Вашият коментар