На 24-ти и 25-ти Септември в гр.София предстои да се случи дългоочакваният финал за 2022г. на шоуто Луда Надпревара!
Над 30 автогладиатора ще се включат в масови битки на Околовръстното в гр.София. Очаква се на театъра на разрушението да присъстват над 10 000 души.

Любими звезди ще се включат в битките, подкрепяйки каузата на събитието „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“. Зачестилите напоследък катастрофи са причината организаторът Илко Илиев да повтаря и налага тази кауза, a идеята e публиката да стане свидетел на удари с 20-30 км/ч в контролирана среда и да прецени какво би се случило с по-голяма скорост на пътя.
„Луда надпревара“ е най-безопасното събитие с опасно зрелище и професионална шоу-програма изпълнена от професионални каскадьори, на което цялата публика е застрахована, нещо, което е традиция за Луда Надпревара и безопасноста е на първо място.
Организаторът е подготвил много изненади за малки и големи!

Билетът за възрастен е ваучер с 50% отстъпка за шофьорски курс при автошколата – партньори на събитието.
И този път на различни локации в София, описани в сайта и фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/ludanadprevara/  ще се раздават безплатни билети за лица под 18 години.

Атрактивно каране на мотори и атв-та, кола бомба и чудовищен джип, мачкащ отпадналите автомобили са само част от епичното зрелище, което ще докара публиката до екстаз.

Екипът на Луда надпревара е съпричастен с мъката на хората от карловските села и призовава своите приятели да се включат с тежка техника за извозване на наносите и боклуците или да изпратят смс на DMS KARLOVO 17 777 /цена на смс – 1 лв/
Билети на сайта www.ludanadprevara.com

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com