Остават броени дни до дванадесетото издание Volkswagen Club Fest, което среща в титаничен сблъсък миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната индустрия. Организаторите от “Клуб на привържениците на Фолксваген в България” повдигат леко завесата. На 19-ти и 20-ти март в Интер Експо Център най – голямото автомобилно изложение „от фенове за фенове“ ще предложи уникални автомобили и отдадени фенове, качествени продукти и услуги за автомобили, забавления за всички възрасти (RC колички, детски кът), приятни изненади, много игри и интересни награди. Организаторите гарантират невероятна атмосфера и много положителни емоции.
“Автомобилните фенове напоследък жадуват за събития. А ние от клуба сме свикнали да им даваме почти всяка година поне по една изненада, поне по една или дори няколко премиери. И тази година не е изключение. Ще имаме официална премиера на нов модел. За първи път ще имаме участници от две от най-ексклузивните марки от концерна. За първи път ще можете да видите състезания с RC колички. За първи път ще имаме автомобили дори от Германия. Както всяка година, участниците ще изминат стотици и дори хиляди километри, за да представят своите автомобили. Защото всяка година влагаме нашата страст и емоция – от фенове за фенове.” – споделя Добрин Балчев, един от организаторите на феста.

Билети за събитието може да закупите онлайн на www.bilet.bg или на каса в деня на събитието.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар