Новият проект на Алекс и Заро “Изпепелявай” се превърна в любимо парче на меломаните. Двамата изпълнители са създали един хитов проект, който се върти в ефира на телевизиите “Планета” и “DSTV”.

“Изпепелявай” се прие топло от феновете на поп-фолка, като направи разпознаваеми двамата изпълнители. Тази седмица се очаква премиера да направи нова песен и в YouTube канала на “StudiTO” – музикална компания, която набира популярност много бързо.

Определено ротацията по двете музикални телевизии даде голяма популярност на проекта. Всъщност Алекс и Заро подготвят една още по-яка песен, така че меломаните скоро ще се радват на нов хит от своите любимци.

Алекс и Заро ще изпълнят “Изпепелявай” на светските награди “Знаменитост на годината”, които ще се проведат на 1-ви октомври и на които се очаква да има голямо звездно присъствие.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com