Премиерата на документалната поредица в три части Къщата на Хамър е на 12 март от 23:00 часа по TLC. Оригиналният документален филм на Warner Bros. Discovery, създаден за Discovery+ ще предложи на зрителите на TLC ексклузивен поглед отвътре към краха на кариерата на Арми Хамър и ще разкрие тъмни тайни от миналото на династия Хамър. Следващите две части ще се излъчат в поредни недели от същия час.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=BrKpG1frwdw

Отличаващ се с ексклузивен достъп и шокиращи разкрития, документалният филм отвежда зрителите в тъмните игри на властта на семейство Хамър в продължение на три части. Първата от тях, която ще се излъчи премиерно по TLC на 12 март от 23:00 часа, носи заглавието Къщата на Хамър: Любовна бомба. Поредицата разглежда тревожните обвинения, отправени срещу аплодирания от критиците актьор Арми Хамър и връзката с мрачното скрито минало на династията Хамър. 

Обвиненията в изнасилване и малтретиране, повдигнати срещу Арми Хамър през последните няколко години, са само върхът на айсберга, когато става въпрос за семейство Хамър. С Къщата на Хамър ставаме свидетели на наистина смущаващи подробности и зловещи тайни, които парите и властта не могат да скрият., коментира Джейсън Сарланис, президент на отдела на WBD за криминално и разследващо съдържание за телевизия и стрийминг. „Този ​​документален филм предоставя платформа на невероятно смелите жени, които влязоха в светлините на прожекторите, за да споделят своите истории. Надяваме се тяхната смелост да вдъхнови други да продължат важния разговор за насилието в нашето общество.“

Възходът на Хамър като актьор и нарастващата му популярност се срина, тъй излязоха твърдения с тревожни истории за подчиняване, фантазии за канибализъм, връзване и това беше само началото. Обвиненията в изнасилване и малтретиране, повдигнати срещу Арми Хамър през 2021 г., шокираха Холивуд и феновете му по целия свят. Тази документална поредица започва историята, което разказва през 2020 г. в пика на възхода на Арми Хамър към славата. Включвайки ексклузивни разкрития от лелята на Арми, Кейси Хамър, и множество преживели предполагаемо малтретиране от Арми, документалните серии изваждат наяве тъмните тайни – вариращи от обвинения в насилие и малтретиране до политическа манипулация и финансови измами. Всичко това пазено дълбоко в едно от най-известните семейства в Америка.

Всеки епизод ще хвърли светлина върху покварен модел на злоупотреба, който се простира далеч отвъд обвиненията, повдигнати срещу опозорения актьор. В съчетание с набор от невероятни архивни кадри, Къщата на Хамър разказва смразяваща история за дисфункцията и неправдите около това семейство, които датират десетилетия назад и до момента винаги са били пазени с власт и пари.

Къщата на Хамър е режисиран от Ели Хаками и Джулиан П. Хобс за Discovery+. Кейси Хамър служи като консултант.

Гледайте трите части на поредицата на 12, 19 и 26 март от 23:00 часа само по TLC.

Фотокредит: Warner Bros. Discovery 

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com