Новото музикално предложение на групата на народа „Фантазия“, направи своята премиера преди броени часове, а вече се радва на положителни коментари от почитателите на попфолк жанра.

Впечатление прави, че видеоклипът заснет е заснет на новата топ локация в София, а именно Djanam Sky Club, където могат да бъдат локализирани доста хора от хайлайфа на България.

Друго нещо обаче прикова внимаето на меломаните, а именно участието на Атешкан Теофиков в „K!RVE“. Припомняме ви, че миналият октомври, цяла България потъна в скръб заради неочакваната смърт на обичания Денис Теофиков, който е син на Атешкан Теофиков. От тогава, китариста не е имал публични изяви, а конкретно за тази си поява, ето какво написа той в социалните си мрежи:

„Здравейте приятели, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която участвам! За мен е чест и удоволствие да работя и творя с тези млади и изключително талантливи момчета, който бяха и близки приятели на Денис. С тяхна подкрепа и най вече на лидера на групата и FGM – Силвестър Матеев (Силвър) се върнах не само към музиката, но и към живота, за което съм им благодарен! Това се вижда и във видеото, в което ме провокираха и да се усмихна.“

Неслучаен е и израза, че музиката е лек за душата. Нашият екип поздравява Атешкан Теофиков за това, че има сили да продължи напред и да бъде упора на своята съпруга.

От публикацията на Атешкан Теофиков става ясно и че се завръща към живота и музиката, а дали предстоят нови съвместни парчета, предстои да разберем.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com