Макар и вече да се вижда финалът на 12-ият сезон на най-гледаното шоу за имитации „Като две капки вода“,  то смело можем да кажем, кой се превърна в любимец на зрителите пред малките и големи екрани.

Това е ослепителната Джулиана Гани, която плени всички, защото без значение какво ѝ поднася бутона, тя винаги се старае и дава най-доброто от себе си.

https://www.instagram.com/p/C50KrqBrGB7/?igsh=MXUxb2o3NnpmNndkeg==

Невероятни танцови умения, желязна дисциплина, вокални и актьорски заложби  – това е малка част от всичко, което красивата Джулиана Гани демонстрира от сцената на предаването.

Джулиана е сред най-разпознаваемите личности в България и винаги се старае да бъде най-добрата версия на себе си.

https://www.instagram.com/p/C4bEY3VLaVX/?igsh=b3hoOGtieHJ1Zmtn

Джулиана е невероятен човек и всеки имал досег до нея може да го потвърди. Осен невероятен професионалист, тя е и страхотна майка, която се грижи повече от перфектно за своите две момчета – Давид и Кай.

https://www.instagram.com/reel/C5i5fu1NiN3/?igsh=MXZjOWw3ZmNvd3ljMg==

Социалните мрежи на Джулиана Гани се следят от голяма група хора, като в Instagram тя има над половин милион последователи. Неслучайно, именно тя е носител на титлата „Инфлуенсър на годината“ неколкократно, а броят на наградите, които родната красавица е получила през годините е огромен.

https://www.instagram.com/p/C5ssTNDLP0G/?igsh=MWhzaTM3M2pnc3JqaQ==

Неотдавна, невероятната Джулиана Гани представи и своят първи парфюм „Signature by Dzhuliana Gani“,  които е сред едни от най-успешните продукти на родният пазар. Това е поредното доказателство за това, че всичко до което се докосне Джулиана Гани се увенчава с абсолен успех.

https://www.instagram.com/p/C6LOBDsMHYG/?igsh=cGM2Nno3dW50NXhl

Официалната фотосесия към парфюма е заснета с един от най-успешните български модели – Йоан Бекирски, с когото кадрите буквално взривиха интернет пространството.

Така бе анонсиран аромата „Signature by Dzhuliana Gani“, който е унисекс и се превърна във фаворит и предпочитан избор от дамите и господата на родна земя и в редица европейски държави.

С вълнение и нетърпение ще следим каква ще бъде следващата крачка на Джулиана Гани в професионален план, защото каквото и да си постави за цел амбициозната дама, рано или късно винаги го постига.