След доста дълга творческа пауза, талантливата певица Таня Маринова се завърна с песен на великата Недялка Керанова – „Седнал ми беше Манолчо”.

“С огромен респект и любов към Голямата Недялка Керанова Ви представям песента “Седнал ми беше Манолчо”. – с вълнение споделя Таня.
“Недялка Керанова е известна и със импровизациите на своите песни, точно затова си позволих да ви представя песента в малко по-различен вариант.” – заключа тя.

“Музиката е моят живот. От много малка пея. Първата ми изява беше, когато бях на пет годинки, на един коледен концерт. Тогава за първи път се качих на сцена и се представих с народна песен. Помня, че изобщо не се притеснявах. Излязох много нахъсана, грабнах микрофона и изпях песента” – споделяла е не веднъж талантливата певица.

През 2022 година Таня Маринова стана Таня Каракашева, като до този момент – тя се радва на семейно щастие и спокойно майчинство. Именно и промяната в личен план е причината за оттеглянето на Таня Маринова от сцената.

“Ще бъда активна през тази година. Публиката и сцената ми липсват. Ще представя музикална селекция по начин, по който не е правен до момента. “Седнал ми е Манолчо” е началото на завръщането на Таня Маринова. Ще представям, както фолклорна, така и поп-фолк музика. Нямам търпение за бъдещите ми премиери.” – споделя още пред екипът ни певицата.