Точно преди една година, на големия църковен празник Благовещение, риболовният магазин „Янтра Фишинг“ отвори врати за първи път с тържествено освещаване от отец Георги. Събитието събра над 80 души, нетърпеливи да разгледат разнообразната гама от риболовни принадлежности, примамки и захранки. Оттогава магазинът бързо спечели лоялна клиентска база благодарение на широкия си асортимент от продукти, подходящи за различни видове риболов.

Разположен на удобно място между Lidl и Praktiker на ул. „Народни будители“ 18, „Янтра Фишинг“ е лесно достъпен и предлага безплатен паркинг точно пред магазина.

Едно от нещата, които отличават „Янтра Фишинг“, е изключителното му предложение от първокласни марки като Timarmix, Misel Zadravec Carp Baits, Fox, Matrix, Relax, Ryobi, Smax и други. В допълнение към тези известни имена, магазинът също така представя продукти на утвърдените унгарски марки Haldorado и Team Feeder by Dome Gabor, създадени от самия световен шампион по фидер риболов за 2019 г. Дьоме Габор.

Магазинът дава приоритет и на местните производители, продавайки пълната гама от продукти на популярния български бранд Smax, който се е доказал не само в страната, но и в чужбина, печелейки клиенти в Румъния, Унгария и Словения. Друг акцент е стоките на марката GMS Carp, произведени от отбора по шаранджийски риболов Bolyari Carp Team от Велико Търново, който има многобройни победи в национални състезания.

За допълнително удобство на клиентите „Янтра Фишинг“ поддържа онлайн магазин на адрес www.yantrafishing.bg, където поръчките могат да бъдат направени и продуктите да бъдат получени лично в магазина или доставени до посочен адрес или офис на куриер в цялата страна. Поръчките могат да се правят и чрез Facebook страницата на магазина: Yantra Fishing – Риболовен Магазин Велико Търново.

Основателите на „Янтра Фишинг“ са млади и амбициозни рибари, които превърнаха магазина в реалност чрез своята страст и отдаденост. Те са развълнувани да обявят плановете си за голямо събитие за зарибяване през май, включващо почистване на райони около река Янтра. Събитието ще бъде организирано съвместно с други местни спортни клубове и се очаква да привлече стотици ентусиасти и природолюбители.

Екипът на „Янтра Фишинг“ ви желае успешен риболов и много сгънати връхчета!