През изминалата събота се проведе четвъртото и най-впечатляващо издание на световната парти концепция наречена elrow. elrow Sofia 2024 представи най-приказната тема от портофолиото на бранда – Enchanted Forest. 

Залата отвори врати в 22:00ч. Превъзбудените посетители нямаха търпение да влязат в омагьосаната гора, но преди това, както на всяко събитие, минават щателна проверка и за да няма непредвидено забавяне на опашката, организаторите от EXE се бяха погрижили да има достатъчно входоте, които да обслужат всички чакащи. Организацията бе безупречна, а влизането скоростно!

Същото може да се каже и за преживяването в залата, където организацията също бе на ниво и никъде по барове или каси, не се чакаше дълго време на опашка.

На място бяха предоставени и стюарди, които съдействаха на всеки и се грижеха за спазването на реда на опашката отвън и в залата. Разбира се, за удобството на посетителите имаше наличен и инфо пойнт.

Залата осъмна в шантави декори и чудати създания. А ако не сте разбрали, да, имаше повече конфети от всякога – същински дъжд от конфети. Ако не сте имали конфети в чашата си, изобщо били ли сте на тазгодишния elrow? 

Най-грандиозното събитие на годината беше с най-впечатляващата тематика до момента: Enchanted Forest. Омагьосаната гора беше истинска симбиоза между реалност и фантазия. Всички посетители на събитието бяха попили от приказния свят на elrow и енергията, която носи той. Митичните същества бяха като излезли от филм. 

Ако сте присъствали на партито в събота, знаете за какво говорим.

Музиката беше съвкупност от вълнение, че си част от сета на част от най-известните артисти в света и недоумление колко всъщност яко звучи всеки един от тях на живо. CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU бяха главните герои на събитието. 

elrow Sofia 2024г. определено беше събитие, за което ще се говори дълги години.
Следва продължение…