Одобреният от критиката Max original драматичен сериал “Пороците на Токио“ се завръща с 2-ри сезон. Два от общо десет епизода са вече налични в онлайн стрийминг платформата HBO Max, като всяка седмица ще има по един премиерен епизод. ТРЕЙЛЪР

Вдъхновен от мемоарите на журналиста Джейк Аделстийн, историята проследява потапянето на един репортер американец в дебрите на криминалната журналистика в Япония. Книгата “Пороците на Токио“ се разпространява у нас от издателство Ерове.

Ансел Елгорт е в ролята на американския журналист Джейк Аделстийн, който през 90-те години на миналия век се мести в японската столица и става криминален репортер в местен вестник. Втори сезон, заснет на място в Токио, ни отвежда още по-дълбоко в престъпния подземен свят на града, докато Аделстийн осъзнава, че животът му и тези на близките му, са в ужасна опасност.

Историята започва, следвайки събитията от края на първи сезон, като Джейк показва на своя ментор детектив Хирото Катагири (Кен Уатанабе) видео на хостесата Полина (Ела Румпф) на клуб Onyx, която е убита от член на клана Тозава. Главоломната скорост на действието незабавно ни прехвърля обратно в престъпния свят на Токио заедно с героите му и затаяваме дъх в очакване на развитието.

След премиерата на първи сезон, „Пороците на Токио“, създаден и написан от носителя на награда Tony® Дж. Т. Роджърс, се превърна в един от най-възхваляваните от критиката оригинални сериали на стрийминг платформата.

Изпълнителни продуценти са Дж. Т. Роджърс и носителят на награда Emmy® Алън Поул заедно с Алекс Боден, Джоузеф Кубота Владика, Брад Кейлъб Кейн, Адам Стайн, Кен Уатанабе, носителката на награда Emmy® Емили Герсън Сейнс, Ансел Елгорт, Джейк Аделстийн, Кайо Уашио, Дестин Даниел Кретън, носителят на Academy Award® Джон Лешър и номинирания 4 пъти за Academy Award® и носител на Emmy® Майкъл Ман.

Първите два епизода от втори сезон на „Пороците на Токио“ са налични за стрийминг в HBO Max.