Истински питон се вмъкна в нощен клуб в Студентки град. Поводът е едно от тематичните партита в Planeta By Eleven, които напоследък заведението развива с огромен успех.  

В Belly Dance Night една от танцьорките се появи с питон на раменете си. Змията доста умело се впусна в танца и спомогна за добрата хореография на балета. 

Всички в клуба бяха изненадани от новото попълнение в балета и до един извадиха телефоните си да снимат необичайната гледка. Задържаха апаратите си в ръка и при огненото шоу с факли, изпълнено от професионалист. 

Хората в заведението се шегуваха, че са виждали всичко от нощния живот на София, но питонът определено е успял да опровергае това тяхно впечатление. Момчетата пък се забавляваха на сравненията между змията и гаджетата си. „Мойта е дошла на проверка“, бъзикаха се те. 

От Planeta By Eleven обещават, че всеки петък и събота ще има тематично парти, което ще допринася за разнообразието и доброто настроение на всеки клиент. Още този петък партито ще ни пренесе в емблематична сцена от филма „50 нюанса сиво“, а в събота ще се разделим на „Ангели и Демони“.