Документалният сериал ще се излъчва в 3 последователни недели от 28 януари по Investigation Discovery (ID).

WBD обяви нова глава в шокиращата семейна сага за Наталия Грейс Барнет – „Странният случай на Наталия Грейс“, с телевизионна премиера на 28 януари от 22:00 часа по Investigation Discovery и стрийминг премиера в HBO Маx на 2 февруари. Следвайки събитията от финала на първата част, новата глава от историята за Наталия се гмурка във въпросите, противоречията и тайните около мистерията, но този път от гледната точка на Наталия. Документалният сериал от шест части ще покаже и емоционалната среща между Наталия и бащата Майкъл Барнет от осиновителското семейство, като двамата сядат за първи път лице в лице, за да приемат обстоятелствата, възникнали от обвиненията на двете страни. Втори сезон на „Странният случай на Наталия Грейс“ ще се излъчва в 3 последователни вечери по ID от неделя, 28 януари, от 22:00. ТРЕЙЛЪР

След премиерата на „Странният случай на Наталия Грейс“ публиката остана силно заинтригувана от тази шокираща и заплетена сага, което я превърна в един от най-гледаните нови сериали на ID по телевизионния канал и в стрийминг платформата. Тази история далеч не е приключила и е ясно, че нашите зрители имат още много въпроси, на които искат отговор. Продължението на историята е нашият отклик на това търсене и предлага гледната точка на Наталия в тази мистерия“, споделя Джейсън Сарланис, президент на Turner Networks, ID и HLN, „Телевизионно и стрийминг съдържание“.

Втори сезон на „Странният случай на Наталия Грейс“ предлага ексклузивен достъп до интригуващата история през погледа на Наталия Грейс Барнет и как тя се изправя директно срещу обвиненията на бившите си осиновители Майкъл и Кристин Барнет. В продължение на шест епизода сериалът проследява процеса по осиновяване и обвиненията на семейство Барнет през призмата на Наталия. Повдига завесата какво наистина се случва зад затворени врата в дома на Барнет и колко истина всъщност има в твърдението им, че Наталия не е 6-годишно украинско сираче с рядко генетично заболяване, а всъщност е възрастен човек, чиято цел е да нарани тях и децата им. Новите епизоди включват и невиждани досега кадри и доказателства, както и нови теории и показания от редица замесени в случая, включително пенсионираните агенти на ФБР, които първоначално разследват случая на Наталия, генетични експерти, които помагат да се определи истинската ѝ възраст, и Джаки Старбък – заместник-прокурора на окръг Типекану по време на съдебния процес срещу Майкъл Барнет през октомври 2022 г. В допълнение документалният сериал хвърля светлина върху следващата глава от живота на Наталия с новото ѝ осиновителско семейство, Антаун и Кристина Манс, и ексклузивни интервюта с тях.

Всички епизоди от първи сезон на „Странният случай на Наталия Грейс“ с гледаната точка на семейство  Барнет са налични за стрийминг в HBO Max.