Преди броени часове се проведе церемонията по връчването на наградите Гранд Приз Богиня в бизнеса 2023. Събитието се радваше на силно звездно присъствие, а изненади също не липсваха.

Между връчването на статуетките, посетителите на събитието се насладиха на модните ревюта с тоалети на дизайнерите Наталия Гуркова и Илия Илиев.

Една от големите изненади на вечерта бе представянето на парфюма на красивата и сексапилна Джулиана Гани, който определено няма да ви остави равнодушни. Той бе представен от тримата модели на организатора на събитието Николай Стоянов.

Сред тях, най-много успя да се отличи Карен Кунев, който прикова погледите на всички върху себе си. Макар това да е второто му представяне на сцена, Карен се превърна в сензацията на вечерта. Всички обективи бяха насочени към него, а в 90% от сторитата на посетителите в социалните мрежи присъства именно той.

Без никакво съмнение можем смело да заявим, че Карен ще бъде новото лице на България, а специално за нашата медия, той сподели че много скоро предстоят доста интересни неща около него.

Карен в компанията на Джулиана Гани и Наталия Гуркова

Талантливата Невена Пейкова изпълни чисто новото си парче „Само ти“, а малко по-късно поздрави публиката с хита си „Да избягаме“.

Съвсем скоро очаквайте повече информация за това, какви награди и в какви категории бяха връчвани на събитието.