„Движение Гергьовден“ регистрира кандидатите си за местните избори в община Ботевград. Документите бяха внесени в Общинската избирателна комисия в Деня на независимостта – една от най-важните дати за историята, но и за бъдещето на родината ни.
Петя Кочкова е кандидатът за кмет на Община Ботевград от ПП „Движение Гергьовден“. Директорът на ОУ „Н. Й. Вапцаров“ е сред най-познатите и уважавани хора в града. 29-имата кандидати за общински съветници също са местни хора с добро име и престижни професии.

Кандидатът за кмет в село Трудовец е Васил Христов, във Врачеш – Димитър Димитров, в Литаково – Станислав Борисов, в Новачене – Илия Илиев.
Градът и селата – средата, в която живеем, предопределя как живеем, как мечтаем, как се развиваме. Ако средата е уредена, чиста и хармонична, то и ние сме по-здрави, по-спокойни и по-сигурни за своето бъдеще и за бъдещето на децата – най-важната ни мисия в живота. В такъв град хората се поздравяват с усмивка. Искам да върнем усмивките по лицата на хората, каза г-жа Кочкова и пожела успех на всички кандидати.

Вашият коментар