Северозападния регион на страна ни изживява своето красиво възраждане благодарение на бранда HUB, зад който стоят Дилян Борисов, като двигател на случващото се там и Цветомир Цветков, като собственик.

             Естествено, след успеха на първата локация “Cocktail Bar The Hub” растежът намира своят момент. На 01.юни отваря втората локация, която вече е факт. HUB PARK BAR, каравана ретро модел Avento Royal 395 направена на подвижен бар по изцяло техен дизайн. Тя е триумф както откъм интериорни решения, където всеки детайл стои перфектно, елементи и материали използвани в рууф топ бара намират своето място, за да може да бъде още по-разпознаваема, така и откъм меню, авторски и класически коктейли, домашно приготвени напитки, прясно изцедени сокове, наливна бира и вино.

Позиционирахме с основна локация подвижния ни бар в централния градски парк Монтанезиум със съдействието на община Монтана. Идеята ни е да подобрим живота в градска среда с качествени напитки и събития. Жителите на града да имат своето ново стрийт място, което разполага с хубав гледка към парка, шарена сянка, удобни места за сядане, неангажиращ екстериор и приятна атмосфера. През следващата година ще се случва често да отсъстваме от основната ни локация, за да се включим в различни фестивали и корпоративни събития из страната.

            Бизнес сградата на Net-Surf в гр.Монтана намираща се на бул. Трети Март 78, която помещава първа­та локация на бранда, започва живота си и като място за хранене с HUB 7  на 06.юли.

Bistro HUB 7 , Ще бъде един продъл­жителен диалог между кулинарни­те привички на Запада с българската кухня и с грижа за доброто храносмилане. Идеята винаги е била да се по­стигне баланс и да се изгради мост между културите, като за целта си партнираме с възможно повече местни производители. За тази цел работим с шеф Йован Наумовски върху стегнати сезонни менюта с внимание към детайла и със специално отношение към небцето на госта. От есента в кухнята ни ще се вихрят и други гост готвачи, имена в бранша, които да представя палитра от балансирана, сезонна и вкусна храна, чиито аромати отговарят на всяка представа за добра кухня

            Cocktail Bar THE HUB редовно е цитирано, като едно от предпочитаните места за събития в гр. Монтана. Какво ново да очакваме?

Комфортната ни атмосфера в бара приканва всеки към пауза за чаша кафе, обяд, аперативо или коктейл след вечеря. От есента тя ще бъде подобрена с новости в интериора, осветлението и разбира се ново сезонно меню. Подобряването събитийната ни програма включва нови утвърдени артисти и нови тематични партита за още по-сериозно присъствие в културния и нощния живот в града ни.

            Имате ли планове да разширите присъствието си извън гр.Монтана?

Да, оглеждаме се за подходяща локация, така че се надяваме в следщвата година да се позиционираме извън града ни.

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар