Лайфстайл веригата Pulse става на 11 години. За този период от време клубът се превърна в любимо място за спорт и релакс на хиляди българи. Още с появата си на българския пазар през 2012 година, Pulse дава заявка за нещо много повече от спортна зала – място за здравословен начин на живот, в което клубните членове постигат оптималното духовно и физическо състояние посредством първокласни услуги и съоръжения.

Този стандарт отличи Pulse като лидер в сектора, многократно печелил награди като „Фитнес на годината“, „Най-добра фитнес верига“ от Lifestyle awards, „Най-добра фитнес верига на Балканите“ от Balkan Business Awardsи много други. Последните проекти на компанията излизат дори извън границите на физическите локации с платформата за онлайн тренировки Pulse+ и авторски фитнес аксесоар – P.BoxX – идеален за упражнения в домашни условия.

За тези, които искат да използват празника на Pulse, за да станат част от клуба, именно рожденият ден на веригата е най-подходящото време! През юли Pulse ще подари 2 месеца на всеки нов член като това включва целодневен достъп с възможност за използване на всички услуги – просторни фитнес и кардио зони, луксозни спа съоръжения и десетки групови тренировки, водени от топ треньори.

Ако желаете да станете част от празника на Pulse и да се включите в кампанията, ви окуражаваме да побързате, тъй като броят на промо картите е ограничен. Начините да се възползвате са 3: на място в спортните обекти на компанията в градовете София, Пловдив и Бургас, онлайн на адрес my.pulsefit.bg и на телефон 0700 44 044.

Pulse разгръща все повече портфолиото с услуги, които предлага, достигайки със специални ценови предложения хора от всички възрасти. По този начин спортът става достъпен за всеки, като именно това е основната мисия на компанията.

Последните уелнес тенденции с фокус към здравословния начин на живот също дават отражение на политиката на Pulse. Именно този тренд доведе до обособяването на два нови типа клубно членство: Pulse Max с включени 1000 лв. бонус здраве и Pulse Revolution – неограничен брой тренировки с личен треньор. Друго, което отличава клубът, са постоянните нови проекти, спортни лагери и множество изненади, специално насочени към активните клубни членове.

Рожденият ден ще бъде отпразнуван с грандиозно парти на открития басейн в Pulse West Park с гост изпълнители, ди джей, много пяна, студени напитки и горещи емоции.

Вашият коментар