Балканската звезда Андреа съвсем скоро ще поднесе голяма изненада на многобройните си почитатели. Певицата стартира снимките към предстоящото си видео, което обещава да бъде на много високо ниво.

https://www.instagram.com/p/CtZDhxZNDZv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

„Подготвяме се за новото видео днес.. с новият ми съпруг“ – с това си изказване, Андреа погаделичка въображението на последователите си в социалните мрежи, които се запитаха дали до нея наистина има нов мъж или ще бъде сюжет от предстоящото видео.

Специално от Словения долетя и нейният приятел и фотограф Tibor Golob, с когото реализира фотосесиите си през последните години. Освен Tibor, специално за новият видеоклип пристигна и един от най-добрите топ коафьори – Kiki.

Снимка: BAR PANORAMA

Голямата изненада е моделът Anze Mezan, който е участвал в рекламна кампания на световният гигант Armani. Именно с него, Андреа ще има доста горещи кадри в новото си видео..

https://www.instagram.com/p/Cphva62o-oA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Малцината имали честта да чуят парчето предпремиерно и да видят концепцията за видеоклипа на Андреа споделят, че това ще бъде хитът на лятото, а защо не и на годината. Музиката е поверена на хитмейкъра Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото ще бъде Станислав Христов – Стенли. Фотосесията към видеоклипа ще бъде реализирана с Tibor Golob.

https://www.instagram.com/p/CsBnZ4AtEGX/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Андреа никога не е разочаровала феновете си и сме напълно сигурни, че няма да го направи и сега. Изпълнителката е сред най-обичаните имена в жанра, а слушателите на поп-фолка споделят, че без Андреа, този стил просто не е същият.

Вашият коментар