Чаровната Яна Средкова се включи в мини маратона Run2Gether, който се проведе за шеста поредна година в България. 

Най-малкият член в семейството на Мисис България Яна Средкова – Дамян бе сред най-развълнуваните за маратона, защото му предстои нов вид изживяване, които ще помни много дълго. Припомняме ви че Яна Средкова е майка на три деца – Александра, Иван и Дамян.

Въпреки лекото забавяне преди старта на маратона, Мисис България Яна Средкова е очарована от организацията на събитието, която според нея е била на високо ниво и доста впечатляваща.

В Run2Gether участие са взели както хора любители на спорта, така и начинаещи, което е допринесло за това, емоцията и изживяването да бъдат незабаравими. Всъщност, Яна сподели пред нашата медия че е очарована от факта, че цели семейства са се включили в бягането, което е върнало вярата на Мисис България в доброто.

Зрител на маратона бе дъщеричката ба Яна Средкова – Алекдандра, а самата Мисис България призна, че иска да научи децата си на спорт и здравословен начин на живот. Освен това, тя признава че иска да насърчи децата си да бъдат добри хора и да помагат винаги с каквото могат.

Един от проблемите на 21 век е лошата храна и заседнал начин на живот, който съзнателно или не водим. Яна Средкова определено е сред най-красивите жени в нашата държава и е в топ форма както тялом, така и духом. Тя неведнъж е споделяла че спортът е важен за тялото и духа и трябва всеки да спортува.

Run2Gether е най-успешният мини маратон с кауза в световен мащаб, която има за цел да помогне на хора и деца със специални потребности и определено можем да кажем че събра немалко хора, сред които и личности от хайлайфа в страната. 

Вашият коментар