Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори (IAPTC) раздаде годишните си награди на най-успешните си членове в България. Лично основателката на асоциацията и на академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева връчи статуетките на тържеството в Май Чойс.

IAPTC  е глобална мрежа за подкрепа и взаимодействие на психолози, коучинг специалисти, треньори, констелатори,  консултанти по личностно развитие, енергийни терапевти, мантори и лектори с над 500 членове в повече от 30 държави.

Стояна Нацева отново попадна в светлините на прожекторите, макар че този път раздаде награди, вместо да ги получава. Тя пожела на отличените да продължават да работят все така, разпръсквайки светлина в помощ на хората – каквито и да са техните проблеми.

„Когато влагаш умение и любов, резултатите не закъсняват“, категорична е Нацева.

Тя казва, че хората свързват думата „треньор“ със спорта.

„А нашите треньори овладяват техники, чрез които можеш да помогнеш на всеки човек да промени мисленето и живота си, да разбере и да осъзнае истинските си желания, да постигне най-съкровените си мечти. В повечето случаи трябва да се започне от намиране и премахване на ограничаващите убеждения, от победа над личните страхове, препречили пътя към благоденствието“, категорична е Стояна.

Стояна Нацева е създател на системата за коучинг и констелации Direct Change Solution. Това е нов метод, който е от полза там, където класическата поведенческа психотерапия невинаги помага напълно. В основата му е трансформиращата сила на любовта, но има и друго. Обученията дават разнообразни инструменти, чрез които може да се стигне до отговора защо този или онзи личностен проблем не може да бъде решен. Разкриват се и най-скритите причини – включително онези, свързани с живота на предците, на рода като цяло.

„Членовете на асоциацията искат да надградят знанията и уменията си, но при нас са добре дошли и начинаещите – хората, които тепърва овладяват разнообразни техники, за да са от полза за другите и за да развият собствен бизнес в сферата на личностното развитие. А когато преминат обучението, често се обаждат да благодарят – това винаги ме зарежда. Радвам се, че споделям познанието за начина, по който можеш да насочиш всеки човек по пътя към собственото му щастие“, казва Стояна.

Вашият коментар