Градусите плавно тръгват нагоре, а с тях и желанието ни за поредните незабравими летни мигове. Ако търсиш приключение, на което можеш да се запознаеш с хиляди хора от различни точки на света, то тогава Paradise Salsa Holiday е правилният избор!

КУПИ БИЛЕТ ОТ ТУК

Очакват ви незабравими вечери, партита около басейна, изпълнители и танцьори от цял свят, които идват за да бъдат част от един от най-големите Salsa Bachata Kizomba конгреси в Европа, с посещаемост от над 3 000 души!

С богатата си програма, от Paradise Salsa Holiday обещеват да няма скучаещи, а всеки да се забавлява на макс, както и да научи нови танцови стъпки и умения.

Тази година е първото юбилейно издание на Paradise Salsa Holiday и съвсем очаквано, местата в хотел „Котва“ са абсолютно изчерпани. В хотел „Зефир“ все още има налични, но побързайте – интересът към събитието е повече от огромен!

Безспорно това е и едно от най-интересните и дългоочаквани събития в Слънчев бряг, с което се дава старт на летните приключения с много танци и незабравими емоции.

Разгледайте PAMBOS EVENTS за да се впуснете във вълшебният свят на танца с вълнуващи приключения, както и да следите всяко едно събитие. Гарантираме ви, че не са за изпускане!

PAMBOS EVENTS

Вашият коментар