Една от емблемите на нощния живот в Слънчев бряг – The Corner Live Club, стартира ударно сезон 2023. От този петък, 12 май, в култовия клуб започва поредицата от феноменални партита. Първият изпълнител, който ще избухне на сцената е Галена. Певицата никога не разочарова и този път ще постави подобаващо начало на превърналия се в традиция Grand Opening Weekend. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи и екзотичната танцьорка Мони Зенгинер, чиято звезда изгря тази зима в предаването „Ергенът“.

В събота, 13 май, партито ще е поверено в сигурните ръце на пленителната Лидия.

Но това е само началото гарантират от The Corner Live Club. От екипа открехват завесата и издадоха, че през цялото лято специалните гости ще бъдат настанявани в нова VIP зона, което ще впечатли всички с дизайн и усещане за лукс.

Следващият уикенд също не е за изпускане. На 19-ти 20-май градусът на купона ще вдигнат Фики и Десита. Новото поколение музикални звезди знаят как да разгорещят публиката. Верните им почитатели очакват всяка тяхна изява и знаят на изуст всичките им хитове.

Всички знаем, че в края на месеца Слънчев бряг принадлежи на абитуриентите. В The Corner Live Club на 24-ти, 25-ти, 26-ти и 27-ми май купонът за тях ще е гарантиран, а в броенето до 12 ще им помагат – Меди, Габриела, Тони Стораро и Константин.

Черешката на тортата, за тези които още имат сили в неделя, 28-ми май, ще са Ториното и Пашата. Латино кралете вече имат огромна публика, а фенките припадат не само по песните им, но и по тях самите.

Резервации за всички участия вече се приемат на тел: 0888 33 55 88. Побързайте, остават само два дни до грандиозното начало на сезон 2023 в The Corner Live Club! Следете всички новини и предстоящи изяви на гост изпълнителите и във Фейсбук от ТУК.

Вашият коментар