Един от обещаващите музикални лейбъли Grand Music Studio определено може да се похвали със серия от положителни събития.

https://www.instagram.com/reel/CrO6gyvOZmc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

След като клиповете на изпълнителите на музикалната компания се ротират в ефира на телевизии „Planeta“ и „Planeta 4K“, почитателите на поп-фолка имаха честта да се запознаят с тях и да изградят фаворитите си.

Към Адел и Демо Назлиев ударно се присъедини к Нур Джихан, която дебютира с „Уличница“ – един не комерсиален проект, кокто завладя слушателите в България и Европа.

Най-новият ангел на Grand Music Studio е Мати, а кога ще бъде неговият дебют, предстои да разберем. Към момента, екипът на лейбъла не разкрива как изглежда изпълнителят нито кога можем да очакваме първият му сингъл.

https://www.instagram.com/p/CrBvF1LLTrl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Освен всичко това, Grand Music Studio получи патент за логото и марката, които са за цели десет години. Новината за това дойде от социалните мрежи и бързо стана повод за коментари в шоубизнеса.

https://www.instagram.com/p/CrBFvHENpsf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

По всичко личи че Grand Music Studio набира все по-голяма скорост и се превръща в пряка конкуренция на водещите лейбъли като по нищо не им остъпва.

Какви още изненади предстоят от Grand Musiv Stsuio, предстои да разберем.

Вашият коментар