Анджелина е млада, красива и секси и навлиза с гръм и трядък в хитовите среди на поп-фолк жанра. Тя е мечтата на всеки мъж и кумир на всяка жена, защото е повече от перфектна!

https://www.instagram.com/p/CqxaAPGq7Zb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Първият проект на Анджелина излиза на музикалният пазар до беоени дни и ще бъде в колаборация не с кого да е, а с една от най-хитовите и секси изпълнителнителки, а именно огнената Диона.

https://www.instagram.com/p/Cqx8Np-KW18/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Диона и Анджелина обещават да зарадват меломаните с хитов сингъл и с горещо видео, което да спре дъха на меломаните. За видеореализацията на проекта, двете дами се довериха на най-добрият Виктор Антонов – Рик, а музиката е на доказаният хитмейкър Даниел Ганев.

Двете изпълнителки не крият вълнението си за предстоящият сингъл, защото е нещо много различно от всичко до момента, както и с доста клубно звучене.

Целият проект ще бъде на високо ниво, защото Диона и Анджелина са заложили на най-добрите във всяко едно отношение, а с това могат да се похвалят само най-големите звезди в поп-фолка.

Анджелина тръгва на участия с Диона за да направи най-лудите и запомнящи се клубни изяви, както и да презентират колаборацията си подобаващо.

https://www.instagram.com/reel/Cq2taLxKjf8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Вашият коментар