От 18 март най-малките и техните родители ще могат да прекарват времето си щастливо и безопасно сред доверени герои. Ще се смеят заедно с тях и ще гледат анимационни предаваниянаправени от световноизвестни създатели – „Batwheels”, „Бъгс Бъни Строители“, „Паячето Лукас“, „КоКомелон“ и още много.

В България Cartoonito замества канала Boomerang. Ребрандирането е част от глобалната стратегия на Warner Bros. Discovery. Тяхната цел е да унифицират имената на каналите по отношение на наличната в тях програма.

Телевизионният канал е посветен на деца от 2 до 6 години, техните родители и настойници. Cartoonito е място, където децата в предучилищна възраст могат да бъдат каквито пожелаят, където се оценява уникалнияим потенциал и оригиналност. Марката вярва, че всяко дете е уникално, като му предоставя пространство за смях и възможност да излизе отвъд границите, поставени от другите. Място, където уважението, съпричастността и приобщаването са ежедневие.

„Горда съм, че в годината, в която празнуваме 100 години Warner Bros., показваме колко много се грижим за най-малките зрители, като въвеждаме марката за деца в предучилищна възраст Cartoonito в региона на EMEA“ – казва Ванеса Брукман, старши вицепрезидент, Kids & Family EMEA за Warner Bros. Discovery и добавя – „Cartoonito набляга на ценности като индивидуалност и оригиналност и предлага безопасно пространство, където децата и техните семейства могат да се смеят и учат заедно с любимите си герои. Ние сме развълнувани да им представим ново поколение в нашата разнообразна гама от оригинални поредици и да ги приветстваме в света на емблематичните герои на Warner Bros. Discovery. Специално за децата в предучилищна възраст сме подготвили и нови адаптации на любими на феновете франчайзи, като – „Batwheels“ и „Бъгс Бъни Строители“.

Cartoonito ни кани да видим изцяло нови предавания, както и продължения на вече популярни продукции:

Batwheels – екшън-приключенска поредица, показваща изживяванията на най-героичните превозни средства от вселената на DC. Продукцията се фокусира върху веселия екип на Batwheels – малки превозни средства със супер сили. Тя показва препятствията, които героите срещат по време на схватките с опонентите си и как тези ситуации се превръщат в житейски уроци.

„Бъгс Бъни Строители“ – предаване, изградено върху основата на емблематичните герои от „Шантавите рисунки“. То носи хумор и свежа комедия в света на Cartoonito. Бъгс Бъни и Лола управляват строителен екип в компания, която може би не трябва да е близо до строителна площадка. Но Патока Дафи, Прасето Порки, Туити и други работят заедно като един незабравим екип. Те използват интересни инструменти и супер превозни средства, за да създадат едни от най-щурите творения на всички времена.

Ела сред звездите“ – комедийна 3D анимация, изпълнена с екшън, както и междузвездните приключения на Ела и нейните приятели. Героите откриват страхотни комети, планети и други уникални неща, които съставят дома им – а именно Млечния път.

„Паячето Лукас“– анимация, създадена на базата на хитова поредица в YouTube. Тя разказва за приключенията на едно сладко малко паяче. Заедно с приятелите си Лукас открива света и пее весели песни на зрителите.

„Шап-Шап и шапчовците“– Поредицата показва приключенията на общност от сладки гъбки, които обичат вълнуващите приключения. За тях работата е истинско удоволствие. Благодарение на това всеки от тях открива способностите си и собствените си ограничения. Израстването не винаги е лесно за тях, но всеки ден, който прекарват заедно, е прекрасен.

„Томас и приятели“ – предаването ни води на пътешествие по стъпките на локомотива номер едно и неговите приятели. Тези герои имат най-смешните и музикални приключения на целия остров Содор. Поредицата е създаден в стила на динамична 2D анимация. Тя показва приключенията на пет малки локомотива.Това са Томас, неговият най-добър приятел Пърси, съперникът му Дизел, смелата авантюристка Ниа и новият, супер бърз електрически локомотив Кана.

Toad & Friends – анимационна поредица, базирана на класическата книга „Вятърът във върбите” на Кенет Греъм. Продукцията представя живота в провинцията и показва забавните приключения на жаба, плъх, къртица и други герои на брега на една река. Те се учат на смелост, уважение и колко много струва приятелството.

 

Официалният старт на Cartoonito в България е 18 март.

За Cartoonito

Cartoonito е канал на Warner Bros. Discovery, предназначен за деца в предучилищна възраст и техните семейства. Той предлага най-доброто оригинално съдържание с ключови предавания като Batwheels, „Паячето Лукас“, „Томас и приятели“ и Interstellar Ella. Cartoonito е място, където децата и техните родители могат да се забавляват с доверени герои и много да се смеят. Каналът насърчава състраданието, съпричастността, приобщаването и подкрепя индивидуалността на децата.  Основната му цел е да вдъхновява чрез позитивни и игриви истории. Cartoonito ще предлага модерно съдържание, основаващо се на емблематични брандове от Warner Bros. Discovery, произведено от Warner Bros. Animation и Cartoon Network Studios.

За Warner Bros. Discovery 

Warner Bros. Discovery е водеща глобална медийна компания, която създава и разпространява най-разнообразно и пълно портфолио от телевизионно, филмово и стрийминг съдържание. Тя обхваща над 220 държави и 50 езика. Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява зрителите по целия свят, чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT , TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar HGTV и други. За повече информация посетете www.wbd.com.

Вашият коментар