Премиерата на документалната поредица в три части Къщата на Хамър е на 12 март от 23:00 часа по TLC. Оригиналният документален филм на Warner Bros. Discovery, създаден за Discovery+ ще предложи на зрителите на TLC ексклузивен поглед отвътре към краха на кариерата на Арми Хамър и ще разкрие тъмни тайни от миналото на династия Хамър. Следващите две части ще се излъчат в поредни недели от същия час.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=BrKpG1frwdw

Отличаващ се с ексклузивен достъп и шокиращи разкрития, документалният филм отвежда зрителите в тъмните игри на властта на семейство Хамър в продължение на три части. Първата от тях, която ще се излъчи премиерно по TLC на 12 март от 23:00 часа, носи заглавието Къщата на Хамър: Любовна бомба. Поредицата разглежда тревожните обвинения, отправени срещу аплодирания от критиците актьор Арми Хамър и връзката с мрачното скрито минало на династията Хамър. 

Обвиненията в изнасилване и малтретиране, повдигнати срещу Арми Хамър през последните няколко години, са само върхът на айсберга, когато става въпрос за семейство Хамър. С Къщата на Хамър ставаме свидетели на наистина смущаващи подробности и зловещи тайни, които парите и властта не могат да скрият., коментира Джейсън Сарланис, президент на отдела на WBD за криминално и разследващо съдържание за телевизия и стрийминг. „Този ​​документален филм предоставя платформа на невероятно смелите жени, които влязоха в светлините на прожекторите, за да споделят своите истории. Надяваме се тяхната смелост да вдъхнови други да продължат важния разговор за насилието в нашето общество.“

Възходът на Хамър като актьор и нарастващата му популярност се срина, тъй излязоха твърдения с тревожни истории за подчиняване, фантазии за канибализъм, връзване и това беше само началото. Обвиненията в изнасилване и малтретиране, повдигнати срещу Арми Хамър през 2021 г., шокираха Холивуд и феновете му по целия свят. Тази документална поредица започва историята, което разказва през 2020 г. в пика на възхода на Арми Хамър към славата. Включвайки ексклузивни разкрития от лелята на Арми, Кейси Хамър, и множество преживели предполагаемо малтретиране от Арми, документалните серии изваждат наяве тъмните тайни – вариращи от обвинения в насилие и малтретиране до политическа манипулация и финансови измами. Всичко това пазено дълбоко в едно от най-известните семейства в Америка.

Всеки епизод ще хвърли светлина върху покварен модел на злоупотреба, който се простира далеч отвъд обвиненията, повдигнати срещу опозорения актьор. В съчетание с набор от невероятни архивни кадри, Къщата на Хамър разказва смразяваща история за дисфункцията и неправдите около това семейство, които датират десетилетия назад и до момента винаги са били пазени с власт и пари.

Къщата на Хамър е режисиран от Ели Хаками и Джулиан П. Хобс за Discovery+. Кейси Хамър служи като консултант.

Гледайте трите части на поредицата на 12, 19 и 26 март от 23:00 часа само по TLC.

Фотокредит: Warner Bros. Discovery 

Вашият коментар