Оригиналният HBO сериал от осем епизода Самотна майка ще е достъпен за гледане в HBO Max от 7-ми март. Драматичната комедия е съвместна продукция на HBO, BBC One и Sid Gentle Films Ltd. Сюжетът ни поднася хиперболизирани случки, но се основава на взаимоотношения, които са съвсем автентични. В главната роля виждаме носителката на BAFTA  Дейзи Мей Купър. Гледайте нов епизод всеки вторник.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=ylg6CqCyC7E

Самотна майка е нетрадиционна емоционална история за майка от работническата класа, нейната 10-годишна дъщеря и привилегирован гей мъж. Тримата формират едно нестандартно семейство на ръба на обществото, което се опитва да върви напред в един крив свят.

Самотна майка носи натурализъм, който е зашеметяващ, горчив и понякога трагичен. Той достига до дълбините на едно нетрадиционно приятелство с предизвикателен хумор и открива, че да си на върха също има мрачни недостатъци. „Не умирай. Имам нужда от теб“, напомня деветгодишната Айрис (Фльор Ташджиан) на майка си Костело Джоунс (Дейзи Мей Купър) в деня, когато са изгонени от апартамента им в Лондон. Двете главни героини познават добре затворения цикъл на временното настаняване и пропуснати възможности за жилище. Добавка към объркания им живот е най-добрият приятел на Костело, Селби Флориан (Джак Фартин), аристократичен гей, който разполага с финанси. Те са истинско семейство –  познават и приемат най-доброто и най-лошото един в друг.

Драматичната комедия е с участието на Дейзи Мей Купър, Джак Фартин, Ронке Адеколуехо, Ейдриън Едмъндсън, а Фльор Ташджиан прави своя дебют.

Самотна майка е копродукция на HBO и BBC One. Сериалът е написан и създаден от Кеш Карауей, която също така е изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти са и Сали Удуърд Джентъл, Лий Морис, Джо МакКлелан за BBC One. Копродуцент за Sid Gentle Films Ltd е Хенриета Колвин продуцент е Сиара Мкилвъни. Режисьори на епизодите са Ричард Лакстън и Дженифър Перот.

Вашият коментар