• След успешния първи курс от юли 2022 г. Revolut стартира още един Learn & Earn криптокурс за Polkadot, за да помогне на клиентите да подобрят познанията си за криптовалутите
  • Информативният курс за стейкинг на DOT ще бъде достъпен в приложението и ще позволи на клиентите да съберат още повече токени
  • Консултантската компания в областта на финтех 11FS наскоро похвали функцията на Revolut Learn & Earn, като заяви, че „за любопитните към криптовалутите марки, забавният и прост подход на Revolut е чудесно вдъхновение“.

 

Лондон, 6 март 2023 г. – Revolut, глобалното финансово суперприложение с над 27 милиона клиенти по целия свят, прави още една стъпка напред към мисията си да направи криптовалутите по-достъпни с четвърти курс Learn & Earn. В този курс, втори с Polkadot, потребителите ще бъдат запознати с тънкостите на стейкинга и ще имат възможност да съберат допълнителни DOT – собствения токен на Polkadot, чрез стейкинг директно в приложението.

 

Polkadot е първият протокол, чийто токен беше предоставен в рамките на функцията Learn & Earn на Revolut, давайки възможност на клиентите да получат токени DOT, докато се запознават с технологиите, които са в основата на финансовите иновации. Новият курс е достъпен за клиентите на Revolut в Обединеното кралство и ЕИЗ, които могат да получат до 8 GBP/ EUR в токени DOT, като преминат кратки и лесни курсове и издържат финалния тест. Наградата ще бъде добавена към криптобаланса на потребителя на Revolut след правилното попълване на теста, а след това клиентът може да приложи новите си познания, като стейква своите токени в приложението.

 

Курсът „Бонус Polkadot“ се състои от два урока. В първия се обяснява процесът на стейкинг, а вторият е посветен на концепцията за многоверижност и многоверижното взаимодействие. Съдържанието се основава на визуални материали, включително интерактивни карти и видеоклипове, за да се сподели ключова информация за собствения токен на Polkadot – DOT, както и за случаите на използване на Polkadot.

 

Emil Urmanshin, директор „Криптовалути“ в Revolut, заяви: „Продължаваме да правим света на криптовалутите по-достъпен, тъй като интересът към криптовалутите и блокчейн технологията продължава да расте. Милиони наши клиенти вече завършиха курсовете ни Learn & Earn.

 

Вярваме, че единственият начин, по който клиентите могат да вземат информирани решения за финансите си е като се уверим, че разполагат с всички необходими инструменти, за да разберат как работи криптовалутата. Ето защо сме много развълнувани за втория ни курс с Polkadot, който предоставя на клиентите възможност да научат повече за стейкинга. Като се имат предвид неотдавнашните регулаторни промени, силно вярваме, че моментът за този курс е подходящ. Клиентите ще имат възможност да разберат какво представлява „on-chain“ стейкингът, как работи той и да се уверят, че се чувстват комфортно да изпратят криптовалутите си на работа и да печелят награди от стейкинг за баланса си.“

 

Robert Habermeier, съосновател на Polkadot, заяви: „Наблюдаваме нарастващо търсене от страна на потребителите да научат повече за криптовалутите и сме развълнувани да надградим успеха на програмата Learn & Earn на Revolut с този нов курс за стейкинг, за да продължим да преодоляваме пропастта между Web2 и Web3. Стейкингът е важен инструмент в екосистемата на Polkadot – той позволява на всеки да участва активно в движението за изграждане на по-добра мрежа, като ни помага да осигуряваме и децентрализираме мрежата.“

 

Наскоро Revolut стартира функцията за стейкинг на криптовалути в приложението, която позволява на клиентите директно да стейкват Polkadot токени, като използват своите криптобаланси в Revolut.

 

Милиони клиенти в световен мащаб са завършили урок от Learn & Earn от стартирането на продукта в приложението през юли 2022 г. Въздействието на функцията беше признато и от второто издание на доклада Pulse Report, издаден от консултантската финтех компания 11FS. Revolut Learn & Earn беше избран за „топ звезда в областта на криптовалутите“ през 2022 г. заради своя „забавен и прост подход“. Тъй като функцията се оказа истинско вдъхновение за любопитните към криптовалутите, Revolut планира да добави още курсове през тази година, за да даде възможност на повече хора да поемат по-добър контрол върху финансите си и да им осигури безопасен достъп до нови инструменти и услуги.

 

 

Как да купувате и продавате криптовалути в Revolut?

 

Revolut Ltd е компания, създадена в Обединеното кралство, която предлага широка гама от финансови продукти чрез своето финансово суперприложение, а криптовалутите са функция с нарастваща популярност. През ноември 2022 г. Revolut обяви, че портфолиото им с криптовалути се увеличи почти двойно в сравнение с началото на 2021 г., като достигна близо 100 токена.

 

Съществуват няколко начина за покупка и продажба на криптовалути в Revolut. Клиентите могат да настроят лимитирана или стоп поръчка, за да не е необходимо постоянно да следят пазара, или могат да използват функцията за периодична покупка за усредняване на волатилността. Клиентите могат също така да закръглят рестото си в криптовалута по техен избор.

 

Като част от нашата цел да бъдем най-сигурното място за търговия, употеба и обучение относно криптовалутите, Revolut редовно уведомява клиентите, че криптотокените са волатилни активи и цените им могат бързо да се променят. Revolut вярва в широкия достъп до криптовалутите, но също така приема, че е възможно да не са подходящи за всеки. Компанията окуражава клиентите си предварително да проучват различните криптовалути, както и рисковете и възможностите, свързани с тях, преди да купуват или продават. Клиентите би трябвало да прегледат независими източници и да се осведомят за разликата между токените, както и да вземат под внимание личните си обстоятелства, когато купуват или продават криптовалути. Криптовалутите не са регулирани. Средствата не са защитени и тяхната цена е изключително волатилна. Възможно е да се дължи данък върху печалбата.

 

Приложенията и услугите на Polkadot могат да комуникират сигурно между веригите, създавайки основата на по-добра, по-справедлива и децентрализирана мрежа, известна като Web3. Polkadot предлага най-сигурната, оперативно съвместима и надграждаща се технология за Web3 строителите. Притежателите на собствения токен на Polkadot могат да помогнат за сигурността на мрежата, като стейкват DOT.

Вашият коментар