Развитието е ключов елемент към успеха. Съществуват множество примери за това твърдение и днес ще Ви разкажем за един от тях.

“Пример” е точната дума за Grand Hotel Therme. Доказани професионалисти в четирисезонният туризъм, с непрестанно желание за надграждане на вече постигнатото.

Grand Hotel Therme е част от семейството на “Grand Hotel Sveti Vlas”, “Grand Hotel Bansko” и “Emirates Residence”. Бизнес групата  включва и фитнесите “Pulse” – несъмнено най-предпочитаната фитнес верига в страната!

В непосредствена близост до Grand Hotel Therme се намира огромният  СПА център, захранван с минерална вода, насочен към външни посетители “Pulse Therme”. В зоната за СПА и релакс всеки от гостите може да намери своя начин, по който да се отърве от излишното напрежение и да се наслади на лечебните свойства на минералните води. Pulse Therme предстои да се развива и разширява следващите 12 месеца, за да може повече посетители да се  насладят на това божествено изживяване.

Веригата “Grand Hotel Resorts” налагат успешно четирисезонният модел на работа.  Не само заради безспорното качество на предлаганото All inclusive изхранване, но и изградените СПА центрове във всеки хотел, които не отстъпват по никой показател на тези в популярните световни курорти. Отличителен факт за тях, който няма как да не остане незабелязан е предлагането на  “Ultra All Inclusive” изхранване, също целогодишно, а не само в определени периоди и сезони.

Нека се върнем към новото попълнение в семейството – Grand Hotel Therme. Комплексът за по-малко от 3 месеца се превърна в една от най-желаните дестинации. Разполага със 110 стаи и апартаменти, обзаведени в нов, модерен стил, внасящ лукс, но същевременно и топлина в заобикалящата обстановка. Високото качество на вътрешния и външен дизайн съчетава класически алпийски стил с петзвезден комфорт. Интериорният дизайн е само една от многото причини, поради които това райско кътче изпъква.

Знаейки лечебните сили на минералните води и неоспоримото им доказано действие върху човешкия организъм, Grand Hotel Therme се захранва от собствен 57 градусов минерален извор. Температурата на минералната вода  в басейните на хотела е 38 градуса.

В комплекса можете да откриете както традиционна българска кухня, така и интернационална: италианска, френска, турска, гръцка и средиземноморска –  всичко това, благодарение на изключителните шеф готвачи, които се грижат за високото ниво на кулинарните шедьоври достигащи до Вас. Мислейки в бъдеще, Grand Hotel Therme съвсем скоро ще предложи на своите гости два нови ресторанта.

Развитието е един от най-важните приоритети за “Grand Hotel Resorts”.

Хотелът е мащабен проект, който ще продължава да се развива във времето. Проект, който с архитектурата си може да бъде сравнен с малък град. Това, с което Grand Hotel Therme изпъква са високите стандарти, които е достигнал, нивото на обслужване и перспективите за близкото и далечно бъдеще.

Възможностите за семейна почивка са сред водещите акценти в концепцията на Grand Hotel Therme. Докато възрастните релаксират в СПА зоната или пият питие в лоби бара, екип от опитни аниматори ще се погрижат за Вашите деца.

Непосредствената близост на хотела до ски пистите на Банско, го прави един от най-предпочитаните в курорта.

Ако можем да обобщим хотела с няколко думи, то те биха били: непоколебимост, безкомпромисност, високо качество.

Grand Hotel Therme – не е просто място, а кътче, в което можете да избягате и забравите за съществуването на останалия свят!

Вашият коментар