Премиерен епизод всеки вторник от 22:00 часа

Първият епизод на новото TLC риалити предаване „Имението на зрелите жени“ срещна осем необвързани майки с осем млади мъже, които се оказаха…техни синове. Всеки от тях търси любовта, но дали в имението има повече предразсъдъци, отколкото романтични чувства?

Запознайте се с мъжете от „Имението на зрелите жени“:

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=KeNxvKFhMKM

ДЖОУИ

Джоуи е барман, който живее в Ориндж Каунти. В момента паралелно учи, за да получи лиценз за брокер на недвижими имоти. Имал е само една сериозна връзка в живота си, която го оставя с разбито сърце. В шоуто е, защото смята че вече е преодолял болката и е готов да даде най-доброто от себе си.  

 

РАЙЪН

След кратка кариера в маркетинга, свързан със социални мрежи, Райън се завръща в Атланта, за да се съсредоточи върху развитие в сферата на музиката. Той е много откровен и знае, че това му създава проблеми, но всъщност не го интересува какво мислят хората за него.

БИЛИ

Били живее в Лос Анджелис, обича да пътува и вижда развитие за себе си в областта на недвижимите имоти. Той е тих, но очарователен и май винаги излиза с по-възрастни жени. Били се определя като е истински романтик, който търси своята сродна душа.

 

ХОСЕ

Хосе живее в Маями и помага в семейния фитнес бизнес. Владее еднакво добре испански и английски и това му помага в ангажиментите му като мексикански телевизионен водещ. Зад гърба си има една много сериозна връзка, която приключва преди 5 години и оттогава е ерген.

ДЖИМИ

Джими живее в Лос Анджелис, като зад гърба си има 4 години служба в армията. В момента той е модел и актьор. Предпочита блондинки и е отворен за срещи с жени от всички възрасти. Неговото приложение за запознанства е настроено на таван 65!

РИКИ

Рики работи в пощенската служба в Детройт. Той е „играч“ и обикновено излиза с повече от една жена наведнъж, но ако намери правилния човек, би бил готов да се установи. Много е близък с майка си – приятели са и чувства, че и тя е пораснала с него, тъй като го е родила на много млади години.

ХАРИСЪН

Харисън живее с майка си в Лос Анджелис, като в момента е в колеж и играе американски футбол. Мечтата му е да стигне до Националната футболна лига (NFL). Той е изключително добре трениран и знае как да изглежда атрактивен за една жена, тъй като има стаж като танцьор.

ГАБРИЕЛ

Габриел е модел и певец. Живее в Лос Анджелис и има брат близнак. Заедно с брат си и баща им имат рок група, която свири редовно в клубовете по булевард Сънсет. Той е страхотен флиртаджия и му е трудно да бъде сериозен във връзките.

 

Гледайте нов епизод от реалитито на Warner Bros. Discovery „Имението на зрелите жени“ всеки вторник от 22:00 часа по TLC.

Вашият коментар